ISPLIVALA NOVA FOTOGRAFIJA MONSTRUMA IZ RIPNJA: Evo gde je Stojan pozirao pre hapšenja! Ruka na boku, osmeh na licu... (FOTO)
Foto: Printscreen

zločin

ISPLIVALA NOVA FOTOGRAFIJA MONSTRUMA IZ RIPNJA: Evo gde je Stojan pozirao pre hapšenja! Ruka na boku, osmeh na licu... (FOTO)

Crna Hronika -

Stojan Ilić (38) koji je juče uhapšen zbog sumnje da je silovao i sa više uboda nožem po stomaku i grudima ubio svoju komšinicu Nikolinu Petrović (16), a potom napao i njenu porodicu, ne prestaje da šokira, a sada je isplivala njegova fotografija pored policijskih kola.

Naime, reč je o fotografiji koja je nastala pre nekoliko godina, a na kojoj on opušteno stoji naslonjen na službeni automobil Ministarstva unutrašnjih poslova.

Stojan Ilić
Stojan Ilićfoto: Printscreen

- Ruka na boku, osmeh na licu, u pozadini policijski automobil. Na kraju je u njemu i završio. Nažalost, niko nije mogao ni da sanja da će razlog biti ovako užasan - pričaju šokirani žitelji Ripnja.

Oni uhapšenog Stojana opisuju kao mirnog i ćutljivog čoveka.

Ubijena tinejdžerka
Ubijena tinejdžerka foto: Privatna arhiva

- Jeste on malo čudan, nekako se promenio dosta u poslednje vreme, ali nije bio agresivan, nije poznat po nasilju. Više je nekako delovao tunjavo. Nismo znali da se iza tog lica krije monstrum - pričaju naši sagovornici.

Kako su nam komšije još ispričale, on je bio aktivan na društvenim mrežama, na Fejsbuku i Instagramu, a lajkovao je maltene svaku sliku svojoj maloletnoj komšinici i komentarisao kako je lepa.

Podsetimo, Stojan Ilić (38) juče je ubio svoju komšinicu Nevenu Petrović, koja je samo 13 dana pre smrti napunila 16 godina. Potom je krenuo do njene porodične kuće, u kojoj je nasrnuo na njenu majku Sanju, babu Mirjanu i ujaka Dejana. Kako su ispričali očevidi, on je posle krvavog pira u kući krenuo na Neveninu mlađu sestru, koja je, srećom, uspela da pobegne.

Ripanj posle zločina

1 / 12 Foto: Petar Aleksić

Dva sata kasnije, ubica ove devojčice je uhvaćen od strane policije i teretiće se za teško ubistvo, za koje je zaprećena doživotna kazna zatvora.

Smatrao je da mu neko radi o glavi i da mu drugi vračaju, te je rešio da monstruozno usmrti svoju komšinicu i napadne joj celu porodicu.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track