POGLEDAJTE HAPŠENJE NOVOSADSKOG BIZNISMENA U NJEGOVOJ VILI: Sve pršti od luksuza, privedene još dve osobe, zbog pranja para! VIDEO
Foto: MUP Srbije

pali zbog pranja para

POGLEDAJTE HAPŠENJE NOVOSADSKOG BIZNISMENA U NJEGOVOJ VILI: Sve pršti od luksuza, privedene još dve osobe, zbog pranja para! VIDEO

Crna Hronika -

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, u saradnji sa Bezbednosno-informativnom agencijom, a po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, uhapsili su J. S. (44), zaposlenu u Agenciji za restituciju, sudskog veštaka V. S. (56) i privrednika I. K. (49), dok će protiv jedne osobe biti podneta krivična prijava u redovnom postupku.

hapšenje, Novi Sad
foto: MUP Srbije

Pojavio se i snimak hapšenja poznatog novosadskog biznismena u jegovoj luksuznoj vili. Na snimku se vidi sva rakoš i luksuz u kojem je živeo ovaj poznati privrednik.

00:41

Pripadnici MUPa, UKP-a uhapsili više osoba u Agenciji za restituciju, sudskog veštaka

J. S. uhapšena je zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivična dela pranje novca, primanje mita i zloupotreba službenog položaja, dok se V. S. sumnjiči za pranje novca i davanje lažnog iskaza, a I. K. za pranje novca i primanje mita. Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo pranje novca, protiv šezdesetdevetogodišnje žene biće podneta krivična prijava u redovnom postupku.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track