MISTERIOZNA PORUKA DEVOJČICE UBIJENE U RIPNJU: Objavila sliku sa VOLJENOM OSOBOM, a onda je monstrum iskasapio! FOTO
Foto: Nemanja Nikolić, Privatna Arhiva, Drustvene Mreže

UŽASNO

MISTERIOZNA PORUKA DEVOJČICE UBIJENE U RIPNJU: Objavila sliku sa VOLJENOM OSOBOM, a onda je monstrum iskasapio! FOTO

Crna Hronika -

Devojčica (16) koju je u Ripnju brutalno ubio Stojan I. (38) i potom njeno telo bacio na nedaleko od kuće u kojoj je živela, ostavila je svoju poslednju poruku na društvenim mrežama samo nekoliko sati pre svoje smrti.

Jedna od poslednjih poruka koju je ubijena devojčica podelila na društvenim mrežama je:"Boli kada nekoga možeš držati u srcu, ali ne u rukama" - a na koga je nesrećno dete mislilo dok je u glavi imalo ove reči ostaće zauvek tajna.

Poslednju fotografiju koju je podelila sa svojim prijateljima fotografisana je nekoliko sati pre nego što joj je monstum oduzeo život. Na njoj je devojčica sa sestričinom. "Tetkino dete lepo" napisala je uz fotografiju

Ripanj
foto: Screenshot

Svi njeni drugovi i drugarice su u šoku. Niko od njih ne može da veruje šta se dogodilo.

- Bila je stidljiva u školi. Nije imala mnogo drugova i drugarica, ali nikada ni jednu ružnu reč nikome nije izgovorila. Od prvog do osmog razreda išla je u školu u Ripnju, a kada je završila upisala je srednju, ali ne znam koju - rekla je jedna od drugarica.

Stojan I. uhapšen je ubrzo nakon jezivog zločina, a pored ubistva devojčice na teret mu se stavlja i da je istim nožem kojim je ubio devojčicu povredio njenu majku, ujaka i baku.

Ripanj
foto: Screenshot

Da užasan zločin koji je počibio bude još veći devojčica koju je iskasapio nožem bila je školska drugarica njegove ćerke, koja živi sa majkom.

Podsetimo, Stojanova bivša supruga je navela da su ubijena devojčica i njena ćerka bile drugarice, ali i da sa Stojanom nije u vezi punih 12 godina.

Kurir.rs/Informer

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track