MISTERIJA NOĆAŠNJEG POŽARA U NOVOM SADU: Neraščišćeni računi zapalili vrata stana? Kuća u Kikindi izgorela do temelja (FOTO)
Ilustracija, Foto: Kurir

U Ulici Stanoja Stanojevića na Novom naselju

MISTERIJA NOĆAŠNJEG POŽARA U NOVOM SADU: Neraščišćeni računi zapalili vrata stana? Kuća u Kikindi izgorela do temelja (FOTO)

Crna Hronika -

NOVI SAD - U Ulici Stanoja Stanojevića na Novom naselju u Novom Sadu jutros, nešto posle ponoći došlo je do požara u zgradi.

Kako se nezvanično saznaje, požar je podmetnut tako što su vrata stana polivena zapaljivom tečnošću. Iako su vrata brzo planula, svi su uspeli da se sklone na bezbedno pa niko nije povređen, a nije došlo ni do većih oštećenja u samom stanu.

Na lice mesta odmah su izašla tri vatrogasna vozila i više patrola policije. Vatrogasci su brzo uspeli da savladaju požar kako se ne bi proširio na stanove.

Policija je na licu mesta izvršila uviđaj i popričala sa vlasnikom stana i sa komšijama, a istraga će pokazati sve detalje. Motiv ove paljevine nije poznat, ali se ne isključuje mogućnost da je reč o neraščišćenim računima od ranije.

Požar u Ulici Mileve Marić u Novom Sadu

Veliki požar u Kikindi u Ulici Vojvode Putnika, potpuno izgorela kuća. Prema prvim informacijama nema povređenih lica.

Kurir.rs/Telegraf/Instagram 192

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track