ŠOK! "ŽELEO JE DA AKTIVIRA BOMBU JER MU PRIJATELJ DUGUJE PARE!" Komšije otkrile navodni RAZLOG DRAME u Veterniku: Jedno je TRAŽIO
Foto: Printscreen/NSuživo

REPORTERKA KURIRA NA LICU MESTA

ŠOK! "ŽELEO JE DA AKTIVIRA BOMBU JER MU PRIJATELJ DUGUJE PARE!" Komšije otkrile navodni RAZLOG DRAME u Veterniku: Jedno je TRAŽIO

Crna Hronika -

U Veterniku, Novi Sad, situacija je bila napeta više od 13 sati, nakon što se jedan muškarac zatvorio u svoju radionicu-garažu preteći da će aktivirati bombu.

Prema nezvaničnim informacijama, M. R. se vratio u Veternik pre nekoliko godina nakon dugogodišnjeg boravka u Nemačkoj, s namerom da pokrene privatni posao. Međutim, pozajmio je pare prijatelju koji mu ih nije vratio, što je, kako se navodi, izazvalo ovu dramatičnu situaciju.

- Navodno ćovek koji preti da će se da se raznese bombom je nedavno stigao iz Nemačke i hteo je da pokrene posao sa automobilima. Međutim, pozajmio je pare prijatelju koji sada nikako pare da mu vrati. Izgleda da je zbog toga došlo do ovog rastrojstva - rekla je novinarka Kurira Stanislava Keneški.

03:10

ŠOK! ŽELI DA AKTIVIRA BOMBU JER MU PRIJATELJ DUGUJE PARE! Komšije otkrile navodni RAZLOG DRAME u Veterniku koja traje 13 SATI

Novinarka Kurira , koja se nalazi na licu mesta, navodi da je policija celu noć pregovarala s M. R., a da su komšije ipak mirne, jer niko drugi nije ugrožen. Ulica je zatvorena, a policija, Hitna pomoć i vatrogasci dežuraju na mestu događaja. Trajanje ove drame za sada je nepoznato.

- Policija je ovde cele noći i ovde su ambulantna kola. Policijska kola koju vidite iza mene su prva linija, a radionica njegova je malo dalje i tamo ima više policije. Ono što je nesrećna okolnost je što njegova majka živi prekoputa te radionice i ona isto tako čeka razrešenje ovog slučaja i njoj je zaista teško. Sreća je da niko drugi nije ugrožen sem njega, tako da su komšije ipak mirne po tom pitanju. Koliko će još ova drama trajati, to niko ne zna. Ako cela noć nije bila dovoljna možda se sve nastavi tokom čitavog dana.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track