OHRABRUJUĆE! ZAROBLJENA DEVOJČICA (8) IZ MIRIJEVA OSEĆA SE BOLJE! Zbog oca monstruma 5 godina je neuhranjena! Evo ko BRINE O NJOJ!
Foto: Facebook, Nenad Kostić

lekari optimistični

OHRABRUJUĆE! ZAROBLJENA DEVOJČICA (8) IZ MIRIJEVA OSEĆA SE BOLJE! Zbog oca monstruma 5 godina je neuhranjena! Evo ko BRINE O NJOJ!

Crna Hronika -

Malena devojčica (8), koju je otac Uroš Pašajlić pet godina držao zarobljenu u stanu u naselju Mirijevo, i dalje se nalazi na dečjoj klinici. Kako otkrivaju u ovoj ustanovi, o njoj brine veliki tim lekara.

- Devojčica je stabilno i sve je bolje. Lekari su optimistični i daju sve od sebe da se potpuno oporavi i nadaju se da će biti tako.

Podsetimo, nesrećna devojčica zatečena je jedva živa i neuhranjena, u kadi u zaključanom kupatilu, a oko nje su bili buđavi ostaci hrane i razbacane stare stvari

Policajka ju je pronašla nakon prijave Pašajlićeve partnerke, koja je takođe trpela nasilje, ali uspela da pobegne iz stana. Policajka je nakon toga opisala sa kakvim užasom se srela dok je ulazila u stan.

Uroš Pašajlić, Uroš Pašaljić, Mirijevo, nasilje u porodici
foto: MUP Srbije, Nenad Kostić, Printscreen Youtube

Inače, Nevena T. majka osmogodišnje devojčice koju je, kako se sumnja, otac Uroš Pašajlić držao zatočenu u stanu u Mirijevu, kao i policajka koja je pronašla devojčicu u jezivom stanju u kadi danas su saslušana kao svedoci u istrazi koja se vodi protiv Pašajlića u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Nevena T., kako saznajemo, izjavila je da šest meseci pre nego što je devojčica zatečena u jezivom stanju u kadi stana u naselju Mirijevo u martu, dete nije videla i da bi da je znala za strahote kroz koje prolazi njeno dete ceo slučaj prijavila.

- Kada sam je videla poslednji put, pre šest meseci, delovala je normalno za svoj uzrast, pričala je ali je govorila tiho. Kada sam pitala Uroša da viđam dete, on je uvek govorio da ćemo se čuti, ali se onda danima nije javljao, zbog toga sam u poslednje dve godine ređe viđala dete - ispričala je, kako nezvanično saznajemo na saslušanja majka devojčice.

Kurir.rs/Telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja