"POBEGLA KOD MAJKE, ON DOŠAO I UPUCAO JE": Komšije iz Žitišta posle ranjavanja mlade majke troje dece
Foto: Zorana Jevtić

jutro posle pucnjave

"POBEGLA KOD MAJKE, ON DOŠAO I UPUCAO JE": Komšije iz Žitišta posle ranjavanja mlade majke troje dece

Crna Hronika -

ŽITIŠTE - "Pobegla je od njega jer ju je stalno tukao, došao je kod njene majke u kuću i upucao je", reči su komšije Jonela V. iz sela u okolini Žitišta, muškarca koji je osumnjičen da je sinoć svoju bivšu nevenčanu suprugu teško ranio puškom.

- Sinoć sam čula policiju i Hitnu pomoć. Mirno je ovo selo, odmah sam se zabrinula šta se dogodilo. Čula sam od komšija da je Jonel pucao. On je jedan alkoholičar i probisvet. Jedan običan lopov koji je ulazio u kuće u selu i krao sve što nađe. Tražio je zlato da to proda i da od toga živi. Neradnik - priča za "Blic" komšinica.

Kako dalje objašnjava, Jonel je "ženu ranije tukao zbog čega je ona odlučila da ga napusti i da ode sa decom da živi kod njene majke u kući".

- Tukao je kako je stigao. Još kad se napije. Celo telo joj je bilo u modricama kada je od njega pobegla - objašnjava komšinica.

Ona navodi da je osumnjičeni ima dve sestre koje su dobre i koje imaju svoje porodice, dok je on "sramota te porodice".

- Juče sam od komšinica čula da je bila trudna kada ju je upucao. Imaju troje dece, najmanje ima samo šest meseci - reči su komšinice.

Naime, sinoć oko 18.20 sati u selu kod Žitišta Jonel V. je svoju bivšu vanbračnu partnerku upucao u grudi puškom nakon čega je pobegao. Ona je s teškim povredama prevezena u zrenjaninski Urgentni centar gde je odmah operisana.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track