OVO JE LAZAR KOG JE SELFI ODVEO U SMRT: Pao sa Petrovaradinske tvrđave posle proslave momačke večeri, POVUKAO I DRUGA U PROVALIJU
Foto: Printscreen Facebook, Youtube/Radio-televizija Vojvodine

tragedija

OVO JE LAZAR KOG JE SELFI ODVEO U SMRT: Pao sa Petrovaradinske tvrđave posle proslave momačke večeri, POVUKAO I DRUGA U PROVALIJU

Crna Hronika -

Lazar Đ. iz Paraćina poginuo je jutros oko pet sati ujutru kada je prilikom fotografisanja pao sa bedema Petrovaradinske tvrđave u Novom Sadu, dok je Stefan Lj. prilikom pada povređen i njegovo stanje je teško, ali stabilno.

Kako se nezvanično saznaje, obojica mladića su bili na proslavi momačke večeri.

1 / 3 Foto: Printscreen Facebook

Prema dosadašnjim informacijama, jedan od mladića je hteo da se fotografiše, a tom prilikom se okliznuo i prilikom pada sa sobom povukao prijatelja.

Uprkos reanimaciji, za Lazara je ovaj pad bio koban i on je na mestu poginuo, dok je Stefan povredio kičmeni stub i grudni koš, a njegovo stanje je teško ali stabilno.

Radnici na tvrđavi nisu videli sam događaj

Kako se saznaje od radnika okolnih restorana na samoj tvrđavi, niko od njih nije video sam događaj, pa ni radnici obezbeđenja koji su potvrdili da je bilo gostiju u jednom lokalu do 5 ujutru.

Tačna lokacija pada dvojice mladića nije poznata, ali postoji više mesta na kojima je bedem širi, a provalija duboka dovoljno da pad bude opasan po život.

Momačko veče se pretvorilo u tragediju

Da podsetimo, tokom dosadašnje istrage je utvrđeno da je bilo organizovano momačko veče. Jedan od muškaraca je na bedemu tvrđave hteo da fotografiše ili uradi selfi, izgubio ravnotežu, uhvatio se mahinalno za muškarca koji je bio pored njega, povukao ga i zajedno su pali sa tvrđave, saznaje se izvora bliskih istrazi.

Još se ispituju sve okolnosti slučaja sa tragičnim posledicama.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track