OVO JE OTAC KOJI JE PRETUKAO ĆERKU U SOPOTU: Tinejdžerku zaključao i lupao joj šamare, a ženi PRETIO JEZIVIM PORUKAMA! (FOTO)
Foto: Facebook

porodično nasilje

OVO JE OTAC KOJI JE PRETUKAO ĆERKU U SOPOTU: Tinejdžerku zaključao i lupao joj šamare, a ženi PRETIO JEZIVIM PORUKAMA! (FOTO)

Crna Hronika -

Muškarac (46) iz okoline Sopota uhapšen je pod sumnjom da je prošle nedelje tukao svoju ćerku (16), što je otkriveno kada je devojčica otišla kod lekara zbog povreda na telu, a osumnjičeni je bio nasilan i prema ženi, odnosno devojčicinoj majci, i na društvenim mrežama joj je upućivao jezive pretnje!

Devojčica je lekarima ispričala da ju je otac prvo zaključao u sobu, gde ju je šamarao, tukao i davio na krevetu jer je želela da ide kod majke, a ona je uspela da pobegne ocu nasilniku i da zatraži lekarsku pomoć.

Srđan Mirković
foto: Facebook

Uhapšenog je pre mesec dana napustila supruga jer je i nju zlostavljao. Supruga nasilnika je prijavljivala to policiji, ali se on nije menjao.

Na društvenim mrežama je vređao ženu, nazivao je najpogrdnijim imenima i pretio joj. Kako se pretpostavlja, on je navnodno mislio da ga žena vara.

- Pretio je njoj i njenom navodnom ljubavniku, pisao kako će ih sve tući, kao i razne druge vulgarnosti i gadosti - kaže izvor Kurira i dodaje da ga je žena ubrzo posle pretnji i nasilja nad njom napustila.

Srđan Mirković
foto: Facebook

- Otišla je k****, ako nema veze - napisao je na društvenim mrežama uhapšeni muškarac, nakon čega je nastavio da je vređa i brani ćerki da viđa majku.

Osumnjičenom je, inače, nakon saslušanja određen pritvor do mesec dana zbog nasilja u porodici, a lekari su devojčici konstatovali lake telesne povrede.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track