OVO JE SLAĐAN KOJI JE POGINUO KOD SMEDEREVA! Ispravio krivinu i zakucao se u betonsku ogradu, rođaci slomljeni (FOTO)
Foto: Instagram/192_rs, Privatna Arhiva

nesreća kod smedereva

OVO JE SLAĐAN KOJI JE POGINUO KOD SMEDEREVA! Ispravio krivinu i zakucao se u betonsku ogradu, rođaci slomljeni (FOTO)

Crna Hronika -

Slađan K. (36) iz okoline Smedereva poginuo je sinoć u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u Lozoviku, kada se iz za sada nepoznatog razloga automobilom zakucao u betonsku ogradu.

Nesreća se dogodila sinoć u Ulici Miloša Miloševića u Lozoviku, kada je Slađan K., koji je bio za volanom "pežoa", uleteo u krvinu i zakucao se u ogradu pored puta.

- Nastradali je bio sam u vozilu marke "pežo 307" i iz, za sada, nepoznatog razloga izgubio je kontrolu nad vozilom, uleteo u krvinu i direktno se zakucao u ogradu bez kočenja. Od siline udarca Slađan je zadobio teške telesne povrede od kojih je na mestu ostao mrtav - kaže Kurirov izvor i dodaje:

slađan k. poginuo u nesreći kod smedereva
slađan k. poginuo u nesreći kod smederevafoto: Privatna Arhiva

- Policija i Hitna pomoć brzo su stigli na mesto nesreće, ali Slađanu K. nije bilo spasa. Koliko je udarac bio strašan govori i to da su vatrogasci morali da seku lim kako bi došli do njegovog tela.

Kako navodi naš sagovornik, mladić se navodno vraćao sa jedne proslave.

- Sumnja se da nije znao put pa je bukvalno ispravio krivinu i zakucao se. Telo je odvezeno na obdukciju koja će utvrditi kako je nastupila smrt Slađana K. i da li je možda bio pod dejstvom alkohola - kaže izvor i napominje da istragu vodi Osnovno javno tužilaštvo u Velikoj Plani.

Od Slađana K. na društvenim mrežama opraštaju se rođaci i prijatelji, koji ne mogu da poveruju da su ostali bez njega.

'pežo 307' smrskaqn nakon nesreće
"pežo 307" smrskaqn nakon nesrećefoto: Printscreen Instagram/192_rs

- Kada nam odlazi neko drag, ne boli smrt, već boli sve ono što ide posle. Boli praznina koja nikada neće biti popunjena. Boli nemogućnost da još nešto uradimo za njega. Bole reči koje nismo rekli, a mogli smo. Bole suze, uspomene, ćutanja… - napisao je Slađanov rođak na društvenoj mreži, pa nastavio:

- Boli to što znamo da nikada više nećemo biti zajedno, što nećemo da ga vidimo i što neće da nam se javi. Boli to što će svuda da nam fali i što će uvek biti taj neko koji nedostaje. Ne boli samo njegova smrt već i život koji je mogao još da traje, a ugasio se.

Ispod ove objave samo su se nizali komentari podrške i onih koji su izjavljivali saučešće.

- Neka te anđeli čuvaju. Ljubim te srce moje i nema te reči sad koje bi mogle da smire srce moje. Počivaj u miru, nije ovo trebalo ni tebi, ni našoj familiji. S tobom je otišao i veliki deo mene, anđele naš najlepši - nastavio je potresnu poruku rođak poginulog.

(Kurir.rs - B. T.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track