"DECA SU UZNEMIRENA, NE JEDU, PLAČU" Majka ranjene devojke (20) iz Žitišta neutešna: Četiri puta ga je OSTAVLJALA JER JE PIO
Foto: Printscreen Facebook

Ubistvo u pokušaju

"DECA SU UZNEMIRENA, NE JEDU, PLAČU" Majka ranjene devojke (20) iz Žitišta neutešna: Četiri puta ga je OSTAVLJALA JER JE PIO

Crna Hronika -

L. S. (20) iz banatskog sela Torak, u koju je dva hica iz lovačke puške ispalio njen nevenčani suprug Jonel V. (26) dok je u naručju držala njihovog dvogodišnjeg sina, oporavlja se u zrenjaninskoj bolnici, u koju je primljena i operisana nakon subotnjeg krvave porodične drame:

- Hvala Bogu da je moja ćerka dobro. Deca su vidno uznemirena. Slabo šta osim mleka jedu. Najmlađi šestomesečni unuk je kod druge ćerke. Plače. Nedostaje mu majka – priča Hajnalka.

Njena četvorogodišnja unuka videla je kad je otac pucao u majku jer je bila na ulici. Potvrđuje da se L.S. napatila sa Jonelom:

- Četiri puta ga je ostavljala zato što je pio, svađao se. Mog sadašnjeg supruga, L.S. očuha, pretukao je posle jedne rasprave. L.S. i on su bili mladi kad su se upoznali i zavoleli, ali se baš napatila u životu sa Jonelom- neutešna je Hajnalka.

U ovom banatskom selu kod Žitišta, meštani ni dva dana od nemilog događaja ne mogu da shvate šta je Jonela nagnalo da puca na nevenčanu suprugu i njihovo dete. Opravdanja za bezuman čin nema, a o njemu nemaju lepe reči. Kažu da je sklon tučama, nasilju i alkoholu.

Podsetimo, Jonel V. se krio na jednoj farmi na periferiji ovog sela, prema Krajišniku, nakon što je pucao u ženu i dete, ali se na kraju predao policiji. Lišen je slobode zbog sumnje da je počinio krivična dela ubistvo u pokušaju i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih naprava.

(Kurir.rs/S.U.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track