OVO SU BRAĆA KOJU JE UBIO SIN VOĐE BARSKOG KLANA: Uleteo u klub, pa ih izrešetao! Snimak likvidacije POTRESAO ČITAV REGION
Foto: Printscreen/Facebook, Profimedia

otac pronađen mrtav

OVO SU BRAĆA KOJU JE UBIO SIN VOĐE BARSKOG KLANA: Uleteo u klub, pa ih izrešetao! Snimak likvidacije POTRESAO ČITAV REGION

Crna Hronika -

Baranin Veselin Vesko Bujić (57) u popodnevnim časovima pronađen je mrtav u automobilu u blizini sutomorske plaže Štrbina, a policija proverava okolnosti pod kojima je nastupila smrt.

Prema prvim podacima Vijesti, Bujićevo telo pronađeno je oko 17.30 časova.

Izvor tvrdi da se proveravaju preliminarne sumnje istražitelja da je reč o samoubistvu tog Baranina, koji je decenijama važio za bezbednosno - interesantno lice.

Inače, njegov sin Šćepan odavno je poznat policiji. Naime, Šćepan Bujić zaprepastio je crnogorsku javnost 2012. godine, ubistvom braće Ljubomira i Dejana Gojačanina u bilijar klubu "OTTO".

Viši sud u Podgorici osudio je Šćepana Bujića iz Bara koji je tada imao samo 20 godina na 20 godina zatvora zbog ubistva braće Ljubomira (24) i Dejana (26) Gojačanina.

crnogorska policija, policija CG, forenzičari
foto: Profimedia / Savo Prelević / AFP

Šćepana Bujića je optužnica teretila da je 15. februara 2013. godine u bilijar klubu u Baru ubio braću Gojačanin.

Sporni snimak je na Jutjubu postavljen 27. novembra preko naloga navodnog Slavka Slavkovića i za pet dana imao je preko 200.000 pregleda. Snimak ubistva braće Gojačanin tada su objavili skoro svi regionalni portali.

Nakon reakcije javnosti i Vrhovnog suda Crne Gore snimak je uklonjen sa platforme

Na spornom snimku se vidi trenutak kada Šćepan Bujić ubija braću Gojačani u barskom lokalu „Mr Oto“, 15. februara 2013. godine. Snimak je uklonjen 3.decembra.

Veselin Bujić je u svedočenju na suđenju svom sinu preuzeo na sebe deo krivice, zbog teškog detinjstva koje su njegova deca imala.

Kurir.rs/Vijesti/Republika

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track