NASILNIK KOJI JE ZVERSKI PRETUKAO BRAĆU JE SARADNIK BELIVUKA I MILJKOVIĆA: Ponosno pozirao u zagrljaju vođa surovog klana (FOTO)
Foto: Kurir.rs

kurir saznaje

NASILNIK KOJI JE ZVERSKI PRETUKAO BRAĆU JE SARADNIK BELIVUKA I MILJKOVIĆA: Ponosno pozirao u zagrljaju vođa surovog klana (FOTO)

Crna Hronika -

Muškarac S. M. (42) koji je uhapšen zbog sumnje da je počinio nasilje u porodici kada je svojoj polubraći slomio nos i lobanju, je prijatelj i sradnik Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, saznaje Kurir!

Podsetimo, drama se dogodila u nedelju u porodičnom dvorištu na Čukarici, gde je S. M., kako tvrdi pretučeni I. M., prvo namamio braću, a onda ih pretukao. Kako nam je potvrđeno u Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, S. M. se na teret stavlja da je izvršio krivično delo nedozvoljeno držanje oružje i nasilje u porodici.

belivuk, s.m. i miljković
belivuk, s.m. i miljkovićfoto: Kurir.rs

- S. M. je počinio nasilje u porodici na štetu dva polubrata. Oštećenom I. M. naneo je teške, a L. M. lake telesne povrede. Nakon hapšenja saslušan je u Drugom osnovnom tužilaštvu, gde je predloženo da mu se odredi zadržavanje do 30 dana kako ne bi uticao na svedoke, a postoji i opasnost da bi mogao da počini isto krivično delo - rečeno je Kuriru u tužilaštvu.

Povređeni I. M. za Kurir je opisao stravičan napad u kome su on i brat jedva izvukli žive glave.

- Dan pre nego što će nas napasti S. M. zvao je brata L. M. i tražio mu pare: "Da li imaš neke pare? Trebaju mi hitno za neki posao?". Pošto nije imao novac kod sebe, odbio ga je. Sat vremena kasnije S. M. nas zove da dođemo kod njega pod izgovorom da mu nešto trebamo - kaže I. M. i dodaje da su on i povređeni brat otišli kod svog polubrata u kuću, koja se nalazi u istom dvorištu.

S. M. naneo brutalne povrede braći nakon svađe

1 / 4 Foto: Privatna arhiva

- S. M. je bio go do pojasa i vitlao je pištoljem kada smo se približili kući. Ovo je bio prvi put da nas je fizički napao, jer smo se do tada sukobljavali samo verbalno. Mislim da je bio drogiran i neuračunljiv - priča I. M. i dodaje da je S. M. zatim počeo da ih tuče pištoljem i pesniči.

- Udario me je pištoljem u glavu i krv je počela da mi lije niz lice. Nije mogao da se obuzda, brata je isto tukao. Pobegao je, a posle je uhapšen. Mi se bojimo da će ga pustiti iz pritvora kao i do sada - kaže I. M. i dodaje da njegov brat već nekoliko godina "pravi haos".

Kako je Kurir došao u posed fotoggrafije Belivuka, Miljkoivća i sada uhapšenog S. M. to je još jedan dokaz da je osumnjičeni za nasilje bio blizak sa ozloglašenim klanom.

Podsetimo, Belivuk i Miljković nalaze se na optuženičkoj klupi zbog brutalnih likvidacija, šverca droge i oružja. Njima i njihovoj kriminalnoj grupi koja je radila kao beogradska ispostava kavačkog klana danas se nastavlja suđenje, gde dojučerašnji saradnik klana i Miljkovićev kum iznosi sve krvave tajne klana.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track