DVA MUŠKARCA PRETUKLA DIJABETIČARA ZA 1. MAJ: Sukob u Ražanju prerastao u TUČU I KRVAVE SCENE! Prekršajna prijava za svu trojicu
Foto: Nenad Kostić

nakon obeležavanja izleta

DVA MUŠKARCA PRETUKLA DIJABETIČARA ZA 1. MAJ: Sukob u Ražanju prerastao u TUČU I KRVAVE SCENE! Prekršajna prijava za svu trojicu

Crna Hronika -

N.Z. (35) iz sela Praskavče u opštini Ražanj koji boluje od dijabetesa zadobio je lake telesne povrede kada su ga dvojica meštana ovog sela istukla prekjuče 1. maja ove godine.

Tuča i krvave scene su se dogodile u samom selu nakon obeležavanja prvomajskog izleta, a momka koji je pretučen su napala dva muškarca starih 38 i 47 godina.

Očigledno da su oni poznanici i da su se sukobili zbog starih neizmirenih računa. Kako su nam u policiji rekli, sva trojica će dobiti prekršajne prijave.

- Nama je incident prijavljen oko 20,30 sati 1. maja. Tada nam je rečeno da je jedno lice napadnuto od strane dva muškarca u selu Praskavče. Naša patrola je odmah reagovala i obavila istražnje radnje. Protiv dvojice napadača biće podneta prekršajna prijava za nanošenje povreda, a napadnutom muškarcu kome su nanete lake povrede, prekršajna prijava zbog vređanja - saopšteno nam je iz policije.

Ceo slučaj ovog sukoba je prešao u nadležnost Višeg suda u Aleksincu.

Kurir.rs/M.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja