DEVOJKE SU U ŠTIKLAMA I HALJINAMA KLEČALE I PRUŽALE MU POMOĆ! Očevidac opisao zločin u kafiću u Priboju: Sve je stalo u sekund
Foto: RINA, Facebook

tragedija

DEVOJKE SU U ŠTIKLAMA I HALJINAMA KLEČALE I PRUŽALE MU POMOĆ! Očevidac opisao zločin u kafiću u Priboju: Sve je stalo u sekund

Crna Hronika -

Pripadnici policije i dalje tragaju za počiniocem stravičnog ubistva koje se dogodilo u subotu u kasnim večernjim satima u jednom klubu u Priboju.

Naime, u lokalu u centru grada je u subotu oko ponoći došlo do sukoba izmedju nastradalog E. Ć. (35) i I. A. (27), koji mu je zadao nekoliko udaraca u glavu, prilikom čega je E. Ć. pao i zadobio krvarenje na mozgu od čega je i preminuo.

Ubijeni mladić
Ubijeni mladićfoto: Facebook

I. A. (27), koji je po zanimanju policijski službenik, je odmah nakon izvršenja brutalnog napada u klubu pobegao i od tog trenutka policija traga za njim.

Ovaj nemili događaj uznemirio je žitelje Priboja, a jedan mladić, koji tvrdi da je kobne subotnje večeri bio u kafiću, napisao je na svom Fejsbuk profilu ono što je on video da se dogodilo. Kako je naveo, iako su pojedini ispričali da je osumnjičeni policajac svog sugrađanina udario metalnim bokserom u glavu, to nije tačno.

- Bio sam u kafiću, na dva metra od tragedije. Momak koji je zadao udarce preminulom nije nosio nikakav bokser. Udario ga je tačno dva puta. Sve je stalo u sekund. Istog trena je udarač sklonjen od žrtve i tri medicinska radnika koja su se igrom slučaja u tom momentu našla u lokalu su pritrčali i počeli da pružaju medicinsku pomoć - napisao je očevidac M. K. i dodao:

- Devojkama naklon do poda, u štiklama i damskim haljinama su klečale i pomagale sve dok Hitna pomoć nije došla. Čovek je preminuo, to je kompletna istina.

Ispod njegove objave na društvenoj mreži oglasili su se i prijatelji koji govore da uprkos tvrdnji da osumnjičeni nije nosio bokser, težina njegovog dela ostaje ista i da za njegovo bekstvo nema opravdanja.

Odbegli I. A.
Odbegli I. A. foto: Facebook

- To je zlo koje se zbilo. Ima ekstremno mnogo nesreće, zla, bolesti, tragičnosti, sluđenosti među svima nama. Ali ima i empatije, ljudskosti i zajedništva. Na ivici smo nestajanja, borimo se. Dajmo sve od sebe da ljubav pobedi, ako ne pobedi ni ne treba da postojimo. Rajsko ti naselje E., neka te anđeli čuvaju - nastavio je M. K. u svojoj objavi na društvenoj mreži.

Kako meštani Priboja navode, nastradali E. Ć. nije bio nasilan dečko i nikada se u životu nije potukao.

Iz policije su saopštili da su nakon ubistva u Priboju uhapšene tri osobe, osumnjičene za krivično delo pomaganje učiniocu posle izvršenog krivičnog dela.

Kako nezvanično saznajemo, reč je o ocu, devojci i rođaku odbeglog I. A. Njima je određeno zadržavanje do 48 sati.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track