SASLUŠANI RUSI KOJI SU OPLJAČKALI ZLATARU U BULEVARU: Evo kako su se branila dvojica razbojnika!
Foto: MUP Srbije

PRVO OSNOVNO JAVNO TUŽIILAŠTVO

SASLUŠANI RUSI KOJI SU OPLJAČKALI ZLATARU U BULEVARU: Evo kako su se branila dvojica razbojnika!

Crna Hronika -

Ruski državljani D. Z. i S. R. koji se sumnjiče da su u ponedeljak, u jutarnjim časovima obili zlataru u Bulevaru kralja Aleksandra i ukrali veću količinu zlatnog i srebrnog nakita vrednog preko tri miliona dinara, saslušani su danas u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu

- Osumnjičeni D.Z. je prilikom saslušanja iskoristio svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu, dok je osumnjičeni S.R. priznao izvršenje krivičnog dela. Nakon saslušanja, tužilaštvo je Prvom osnovnom sudu u Beogradu predložilo da se prema oba osumnjičena odredi pritvor jer postoje okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva, a prema D.Z. i jer postoje okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, s obzirom da je ranije osuđivan- saopšteno je iz tužilaštva.

Podsetimo, posle krađe nakita ruski državljani su pobegli, ali su istog dana pronađeni i uhapšeni, a po nalogu tužilaštva im je određeno zadržavanje.

- U daljem toku postupka biće ispitani svedoci, prikupljeni materijalni dokazi i preduzete druge radnje potrebne za donošenje odluke - dodaje se u saopštenju.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja