Najnovije vesti

NOVI DETALJI POGIBIJE BRATA I SESTRE KOD VRNJAČKE BANJE! Poznanik oktrio: Bio je vozač kamiona, sigurno nije bio pijan i drogiran
Foto: Printscreen/Facebook, Printskrin RTS

žale za izgubljenim životima

NOVI DETALJI POGIBIJE BRATA I SESTRE KOD VRNJAČKE BANJE! Poznanik oktrio: Bio je vozač kamiona, sigurno nije bio pijan i drogiran

Crna Hronika

U saobraćajnoj nesreći koja se prekjuče dogodila na putu Goč - Vrnjačka Banja nastradali su vozač "škode" Nenad G. (62) i njegove saputnice Radojka R. (74) i Nada G. (61)

Nakon stravične saobraćajne nesreće na putu Goč - Vrnjačka Banja, kada je automobil "škoda rapid" sleteo s puta i zakucao se u drvo, otkriveno je da su poginuli Nenad G. (62) iz Novog Sada i njegova sestra Radojka R. (74), koja je strana državljanka, kao i njihova prijateljica Nada G. (61) iz Bačke Topole, dok je njihova druga prijateljica Lj. P. (61), takođe iz Bačke Topole, teško povređena i smeštena u KC Kragujevac.

Vrnjacka Banja, Radojka Rašić, Nenad Godić
foto: Printscreen/Facebook

Nesreća se dogodila prekjuče oko 16 sati u mestu zvanom Šiljati kamen kada je Nenad G., koji je bio za volanom "škode" beogradskih tablica, u kojoj su se nalazile i tri putnice, iz nepoznatih razloga izgubio kontrolu nad automobilom, sleteo sa puta i potom snažno udario u drvo.

- Od zadobijenih povreda na mestu nesreće preminula je Nada G., a vozač automobila i druga saputnica , inače njegova sestra, preminuli su na putu do bolnice, dok je teško povređena LJ. P. najpre prevezena u kraljevačku bolnicu odakle je zatim transportovana u KC Kragujevac - kaže naš izvor.

Prizor na mestu sletanja automobila bio je mučan, a u izvlačenju nastradalih pomagali su vatrogasci, ali i građani koji su se tu zadesili.

- Auto je udario u drvo, pa sleteo s puta. Zadnji kraj automobila je bio metar i po na asfaltu. Inače, reč je o novom putu Vrnjačka Banja - Goč, i on je dosta strmiji od starog puta. Mi koji živimo u tom kraju, tuda vozimo 40 na sat, jer ima dosta serpentina. Pretpostavljamo da vozač nije poznavao ovaj put i da je malo brže vozio - pričaju meštani i dodaju da je vozač izvučen na noslima do kola Hitne pomoći.

1 / 8 Foto: Printscreen/RTS

- Bio je živ, žao nam je što nije izdržao. Auto su posle sekli vatrogasci kako bi mogli da ga izvuku i oteraju na veštačenje, koje će pokazati da li je bio tehnički ispravan - objašnjava nam izvor.

Od tragično preminulih juče su se opraštali njihovi prijatelji, rodbina i poznanici, a jedan poznanik navodi da je Nenad G. bio vozač kamiona po zanimanju.

- Počivajte u miru moje komšije. Nenad je bio vozač kamiona i sigurno nije vozio pod dejstvom alkohola ili droge. Njegova sestra Radojka i komšinica Nada, kao i prijateljica Lj. P. zasigurno ne piju - naveo je jedan poznanik:

- Nenad i Radojka su živeli u inostranstu, a toliko su voleli rodni kraj, svoju Srbiju, da su često rado dolazili, a ovo je, nažalost, bio poslednji put.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track