Silovao devojčicu od šest godina!

Horor u Adi!

Silovao devojčicu od šest godina!

Crna Hronika -
J. H. uhapšen zbog sumnje da je pijan napastvovao dete čija je starateljka od 2010. godine bila majka silovatelja

ADA - Užasno!J. H. (31) iz Ade uhapšen je juče ujutru zbog sumnje da je pijan silovao šestogodišnju devojčicu, čija je starateljka poslednje dve godine bila njegova majka! Brutalno zlostavljanje deteta dogodilo se kada je J. H. u pola noći došao kući pijan i legao u krevet u kom je spavala devojčica.- Odmah je zgrabio devojčicu rukama da se ne otima, a zatim počeo brutalno da je siluje! Devojčica je zbog bola počela da vrišti i plače i to je probudilo njenog brata od osam godina, koji je odmah otrčao do manijakove majke - kaže sagovornik Kurira.Žena u prvom trenutku nije shvatila šta se dešava. Uletela je u sobu i zatekla svog sina kako se sprema da spava.- Prišla je detetu i šokirala se! Dete se zacenilo od plača. Kad ju je uzela u naručje, videla je šta se desilo. Počela je da viče: „Gade, kako si mogao ovo da uradiš!“, a onda je i sama zaplakala držeći prestravljeno dete u naručju - priča sagovornik Kurira.Ubrzo je stigla i policijska patrola koja je J. H. stavila lisice i privela ga u policijsku stanicu.- On je priznao da je silovao devojčicu, a inspektori su bili u šoku kad im je potpuno mirno rekao da je to uradio jer je popio previše alkohola i nije znao šta radi - priča naš izvor.U bolnici je pregledom potvrđeno da je devojčica silovana.- Bila je u stanju psihičkog šoka i bilo joj je potrebno mnogo vremena da se smiri. Zbog toga ćemo u slučaj uključiti i dečjeg psihologa - kaže sagovornik.

Crna serija u Vojvodiniu 5. avgust 2012 - G. M. (39) iz Bačke Palanke silovao ćerku od 13 godina u šupiu 13. avgust 2012 - L. Č. (50) iz Kanjiže silovao ćerku I. B. (22)

„Duga“: Ko je dodelio decu na staranje?Vesna Civrić, predsednica Udruženja građana „Duga“ iz Ade koje brine o socijalno ugroženoj deci, užasnuta je ovim slučajem.- Ovoj porodici je, osim silovane devojčice, na staranje bilo dodeljeno još četvoro njenih braće i sestara iz Sente. Očekujem da će odgovarati onaj ko je u procesu odlučivanja zatajio, pa su deca završila u ovoj porodici - rekla je ona.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track