OVO JE JEDAN OD DEČAKA KOJI SE UTOPIO NA ADI: Prodavačica otkrila stravične detalje tragedije na jezeru: KRICI SU BILI JEZIVI
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Instargram

TRAGEDIJA

OVO JE JEDAN OD DEČAKA KOJI SE UTOPIO NA ADI: Prodavačica otkrila stravične detalje tragedije na jezeru: KRICI SU BILI JEZIVI

Crna Hronika -

Užasna tragedija na Adi Ciganliji dogodila se juče uveče kada su se na jezeru utopila dvojica tinejdžera (16). Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Ronilačke jedinice Žandarmerije, izvukli su njihova tela iz jezera juče oko 20 sati.

1 / 7 Foto: screenshot RTS

Utopili su se učenik Srednje saobraćajne škole u Zemunu i učenik Srednja tehnička škola '' Lola" u Železniku, takođe šesnaestogodišnjak.

Na društvenim mrežama drugovi se opraštaju od dečaka koji se utopio i koji je bio učenik Srednja tehnička škola '' Lola" u Železniku.

Ada Ciganlija, utopljenik, Stefan Čolović, Tehnička škola Lola
foto: Printscreen/Instargram

"Počivaj u miru brate" stoji poruka uz fotografiju nastradalog tinejdžera.

Žena koja radi kao prodavac na Adi Ciganliji, a koja je bila očevidac tragedije rekla je za Kurir da je bilo jezivo i da su krici dece bilo strašni.

- Ne znam šta su slavili i kakvo je to veselje bilo, ali u jednom momentu dotrčao je jedan dečak i rekao da mu se drugarica onesvestila. Dali smo mu flašu vode i rekli da pozove hitnu pomoć, a on je tada jedva izgovorio: “Već dolaze, drug je ušao u vodu i nije isplivao, a ni drugog ne možemo sa nađemo”.

Ada Ciganlija
foto: Damir Dervišagić

Uspaničila sam se i videla da stiže policije, nekoliko devojčica se sjatilo kod mene, nisu mogle da gledaju to, iako sam ja par stotina metara odatle - kaže nam prodavačica i dodaje:

- Kad su izvukli tu decu krici su bili jezivi, ja sam se samo okrenula i otišla kad sam videla roditelje. To nisam mogla da gledam. Jedna devojčica mi je ispričala da je drug ušao u vodu normalno, otplivao, zaronio i više nije izašao. priča žena očevidac tragedije.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja