UBICA BABE TUKAO ŽENU, ZATO JE I UHAPŠEN: Otkriveno kako se razmotalo klupko zločina u Šapcu! SUDBINA STARICE DUGO BILA MISTERIJA
Foto: Privatna Arhiva

novi detalji

UBICA BABE TUKAO ŽENU, ZATO JE I UHAPŠEN: Otkriveno kako se razmotalo klupko zločina u Šapcu! SUDBINA STARICE DUGO BILA MISTERIJA

Crna Hronika -

Šapčanin D. Č. (33) koji je uhapšen zbog sumnje da je zadavio babu F. Č. (75), koju je potom zamotao u ćebe, pa zakopao u selo Drenovac, priznao je zločin kada je priveden zbog nasilja u porodici, saznaje Kurir.

- D. Č. je odavno dobro poznat policiji jer je često hapšen zbog raznih kriminalih dela, kao što su razbojništvo, tuče, nanošenje lakih i teških telesnih povreda, droge, a nedavno ga je supruga prijavila za nasilje u porodici - kaže sagovornik i dodaje:

osumnjičeni i njegova supruga
osumnjičeni i njegova suprugafoto: Privatna Arhiva

- Navodno, on je tada na saslušanju zbog nasilje nad suprugom bukvalno pukao pod pritiskom inspektora koji su u jednom trenutku prebacili da "imaju dokaze da je ubio svoju babu koja je nestala prošle godine".

Prema rečima izvora, osumnjičeni se na početku dobro držao, da bi se potom slomio i sve priznao.

- Počeo je da viče i rekao: "Ubio sam babu! Sad ću da vam pokažem mesto gde sam je zakopao!". Inspektori su ostali u šoku, iako su od samog početka sumnjali da je on nešto loše napravio babi, ali se nisu nadali priznanju - kaže dobro obavešten izvor.

osumnjičeni i ubijena baba
osumnjičeni i ubijena babafoto: Privatna arhiva

Podsetimo, nesrećna žena je kobrnog 26. jula prošle godine sedela i ručala kada joj je u kuću upao unuk kog je očuvala i za kog je živela i navodno počeo da se svađa s njom oko bogatog nasledstva koje je imala. U jednom trenutku kako se sumnja, osumnjičeni je počeo da rukama davi babu, a kad se uverio da je ubio, njeno telo umotao je u ćebe i stavio u gepek. Odvezao se do sela Drenovac koje je udaljeno 12 kilometara i zakopao babu pored obale reke Save.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track