MUZIČAR SE ZAKUCAO U AUTO PRIJATELJA KOJI JE OSTAO MRTAV NA MESTU: Zajedno su pili kafu pre 3 dana, detalji nesreće kod Kikinde
Foto: Drustvene Mreže

tragrdija

MUZIČAR SE ZAKUCAO U AUTO PRIJATELJA KOJI JE OSTAO MRTAV NA MESTU: Zajedno su pili kafu pre 3 dana, detalji nesreće kod Kikinde

Crna Hronika -

Nakovčanin B. I. (38) poginuo je rano jutros, vozeći "opel korsu" kada je na izlazu iz ovog sela kod Kikinde na njega naletela "škoda oktavija" koju je vozio njegov drugar i komšija V. M. (40).

B. I. je život izgubio na licu mesta, a njegov komšija ima prelom butne kosti, pa je iz kikindske bolnice prebačen na lečenje u Zrenjanin. Sudar dva automobila bio je stravičan, a posledice kobne. Oba auta sletela su sa kolovoza, a "korsu" su vatrogasci morali da seku da bi izneli telo muzičara.

- Do sudara je došlo kada je „škoda oktavija“ prešla na suprotnu stranu i udarila u "opel korsu". U tom čeonom sudaru, na licu mesta, poginuo je vozač "korse" , dok je drugi vozač zadobio teže telesne povrede – potvrđeno je u Policijskoj upravi u Kikindi.

Vladimir M.
foto: Drustvene Mreže

U Nakovu, odakle su oba muškarca, zavladala je tuga. Vladimir se vraćao iz Kikinde kući u selo, kada je na ulazu u Nakovo, oko pola pet, udario u automobil B.I.. Nakovčani kažu da je bio na rođendanu kod drugara u Kikindi.

- Njih dvojica se poznaju ceo život. Drugari su i komšije sa Glavne ulice. Pre dva, tri dana su zajedno pili kafu. Boškovi roditelji su se razveli još dok je bio mali. Majka mu je otišla u Bosnu, a on je živeo sa ocem i babom. Oboje su umrli, tako da je on već dugo godina sam. Blisku rodbinu ima u Beogradu. Trenutno je bio bez posla, ali je uskoro trebalo ponovo da počne da radi. Jedno vreme radio je u Beogradu, pa u Rumuniji. Bio je dobar k‘o lebac. Drugi vozač vraćao se iz Kikinde gde je bio na rođendanu kod drugara– pričaju poznanici dvojice Nakovčana.

Sudar se dogodio na ravnom i čistom putu, na samom ulazu u Nakovo. Boško I. vozio je iz sela, a drugi vozač išao je iz pravca Kikinde u selo.

Kurir.rs/Novosti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track