Najnovije vesti

MUZIČAR SE ZAKUCAO U AUTO PRIJATELJA KOJI JE OSTAO MRTAV NA MESTU: Zajedno su pili kafu pre 3 dana, detalji nesreće kod Kikinde
Foto: Drustvene Mreže

tragrdija

MUZIČAR SE ZAKUCAO U AUTO PRIJATELJA KOJI JE OSTAO MRTAV NA MESTU: Zajedno su pili kafu pre 3 dana, detalji nesreće kod Kikinde

Crna Hronika

Nakovčanin B. I. (38) poginuo je rano jutros, vozeći "opel korsu" kada je na izlazu iz ovog sela kod Kikinde na njega naletela "škoda oktavija" koju je vozio njegov drugar i komšija V. M. (40).

B. I. je život izgubio na licu mesta, a njegov komšija ima prelom butne kosti, pa je iz kikindske bolnice prebačen na lečenje u Zrenjanin. Sudar dva automobila bio je stravičan, a posledice kobne. Oba auta sletela su sa kolovoza, a "korsu" su vatrogasci morali da seku da bi izneli telo muzičara.

- Do sudara je došlo kada je „škoda oktavija“ prešla na suprotnu stranu i udarila u "opel korsu". U tom čeonom sudaru, na licu mesta, poginuo je vozač "korse" , dok je drugi vozač zadobio teže telesne povrede – potvrđeno je u Policijskoj upravi u Kikindi.

Vladimir M.
foto: Drustvene Mreže

U Nakovu, odakle su oba muškarca, zavladala je tuga. Vladimir se vraćao iz Kikinde kući u selo, kada je na ulazu u Nakovo, oko pola pet, udario u automobil B.I.. Nakovčani kažu da je bio na rođendanu kod drugara u Kikindi.

- Njih dvojica se poznaju ceo život. Drugari su i komšije sa Glavne ulice. Pre dva, tri dana su zajedno pili kafu. Boškovi roditelji su se razveli još dok je bio mali. Majka mu je otišla u Bosnu, a on je živeo sa ocem i babom. Oboje su umrli, tako da je on već dugo godina sam. Blisku rodbinu ima u Beogradu. Trenutno je bio bez posla, ali je uskoro trebalo ponovo da počne da radi. Jedno vreme radio je u Beogradu, pa u Rumuniji. Bio je dobar k‘o lebac. Drugi vozač vraćao se iz Kikinde gde je bio na rođendanu kod drugara– pričaju poznanici dvojice Nakovčana.

Sudar se dogodio na ravnom i čistom putu, na samom ulazu u Nakovo. Boško I. vozio je iz sela, a drugi vozač išao je iz pravca Kikinde u selo.

Kurir.rs/Novosti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track