IGRALA SE S VATROM, PA ZADOBILA OPEKOTINE PO LICU I TELU Detalji užasnog incidenta kod Zrenjanina, oglasio se i otac devojčice (7)
Foto: S.U.

IGRALA SE S VATROM, PA ZADOBILA OPEKOTINE PO LICU I TELU Detalji užasnog incidenta kod Zrenjanina, oglasio se i otac devojčice (7)

Crna Hronika -

NOVI SAD - Devojčica (7) iz Melenaca kod Zrenjanina, oporavlja se u novosadskom Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine, nakon što je u subotu zadobila teške telesne povrede u vidu opekotine po glavi, licu, telu i nogama. Na njoj su buknuli majica i pantalone dok je palila parčiće kartona u šupi:

Melenci, D.R.
foto: S.U.

-To je u ovom trenutku najvažnije- podvlači devojčicin otac Stojan R. U kratkom telefonskom razgovoru, potvrdio nam je da su mu, kako kaže, ohrabrujuće vesti o zdravstvenom stanju njegove ćerke preneli lekari sa Odeljenja plastične hirurgije:

Melenci, D.R.
foto: S.U.

- Ona je u stabilnom stanju i van životne opasnosti. Nadam se da će se uspešno oporaviti. Uspeo sam da smirim starijeg sina i ćerku koji su bili sa njom u trenutku kad se upalila. Sve se dogodilo veoma brzo. Bio sam ispred kuće kad se začuo njen vrisak. Bez duše sam otrčao u dvorište i zatekao strašan prizor. Nadam se da će vremenom zaboraviti šta se dogodilo, a ja sigurno neću. Nadam se da će se moja najmlaća ćerka oporaviti i moći da 1. septembra krene u školu- kaže Stojan R. Sedmogodišnja devojčica je pod stalnim nadzorom lekara. Kao što smo već pisali, najpre je primljena u zrenjanisku bolnicu, a potom transportovana u Novi Sad, u Institut za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine:

Melenci, D.R.
foto: S.U.

- -Ima opekotine po glavi, licu, telu i nogama i to u veli?ini od 15 odsto, od ukupne površine kože, u odnosu na celo telo. Njeno stanje je stabilno. Pod stalnim je nadzorom lekara koji prate njen dalji oporavak- saopšteno je iz Instituta za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine, nedugo nakon prijema i hospitalizacije povređene devojčice iz Melenaca.

Kurir.rs/S.U.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track