STARIJI NIŠLIJA POLNO UZNEMIRAVAO TINEJDŽERKE: Skidao pantalone pred devojčicama u naselju Pasipoljana, policija odmah došla
Ilustracija, Foto: Andrej Cukic EPA

komšije šokirANE

STARIJI NIŠLIJA POLNO UZNEMIRAVAO TINEJDŽERKE: Skidao pantalone pred devojčicama u naselju Pasipoljana, policija odmah došla

Crna Hronika -

NIŠ - Stariji muškarac smešten je u pratnji policije u Specijalnu psihijatrijsku bolnicu Toponica kod Niša jer je uznemiravao i pokušavao da skine pantalone pred maloletnim devojčicama u naselju Pasipoljana u u ovom gradu. Sve se dogodilo u subotu uveče u Ulici "1300 kaplara" gde je reagovala policija, ali i Hitna medicinska pomoć.

- Mi smo dobili prijavu oko 21 sat da se muškarac neprimereno ponaša. O svemu je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo, rečeno nam je u policiji.

Kako nezvanično saznajemo , ovaj stariji muškarac je zadržan na lečenju u Toponici, a zatečen je u Paspoljani u vidno alkoholisanom stanju.

- Tinejdžerke su bile tu, sedele i pričale. Onda je naišao ovaj stariji čovek i dobacivao im nešto na šta one nisu reagovale. Onda je situacija postala vrlo mučna jer se otkopčavao, teturao, nešto psovao pa im opet dobacivao. Sve to je video jedan roditelj koji je pozvao policiju. Sreća je da taj otac koji je pozvao policiju nije sam uzeo pravdu u svoje ruke jer od ove budale ne bi ostalo ništa. Policija je odmah došla, a za njima i Hitna pomoć - priča nam jedan meštanin Pasipoljane.

U Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu su nam kazali da će pokrenuti postupak protiv ovog starijeg građanina, ali u zavisnosti od izveštaja lekara koji bi trebalo da dobiju odnosno stanja pacijenta.

Kurir.rs/M.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track