"IZBOŠĆU TE NOŽEM I VEZATI ZA DRVO" Devojku šutirao u glavu, lupao joj šamare i pretio smrću! OVAKO JE KAŽNJEN NASILNIK
Foto: Shutterstock

kurir saznaje

"IZBOŠĆU TE NOŽEM I VEZATI ZA DRVO" Devojku šutirao u glavu, lupao joj šamare i pretio smrću! OVAKO JE KAŽNJEN NASILNIK

Crna Hronika -

Kristijan R. (26) osuđen je danas pred Osnovnim sudom u Smederevu na jedinstvenu kaznu od četiri godine zatvora i tri godine mere bezbednosti, odnosno zabrene prilaska oštečenoj, jer je u periodu od 30. januara pa do 14. februara 2023. godine izvršio dva krivična dela zlostavljanje i mučenje, krivično delo laka telesna povreda, kao i krivično delo nasilničko ponašanje!

Kako je Osnovno javno tužilastvo navelo, on je to uradio dok je zlostavljao svoju emotivnu partnerku staru 20 godina.

- Primenom sile i pretnje, naneo je oštećenoj veliki bol i tešku patnju u cilju zastrašivanja na taj način što joj je najpre dana 30.01.2023. godine u svojoj kući zadao više udaraca otvorenim i zatvorenim šakama u predelu glave i tela, pretio joj da će je ubiti očevim nožem koji je držao na stolu, a potom joj i zabranio da napusti njegovu kuću kako bi sakrio povrede koje joj je naneo, da bi zatim u noći između 11. i 12.02.2023. godine oštećenoj zadao više udaraca u telo drvenom motkom, nastavivši da joj u narednim danima neprestano šalje poruke sa pretnjom da će napasti na život i telo nje i njoj bliskih lica, nakon čega joj je najzad, takođe u svojoj kući, dana 14.02.2023. godine naneo više udaraca pesnicama i nogama u glavu i telo, govoreći da poseduje zakopan pištolj kao i da će je vezati za drvo i tako je ostaviti, na koji način joj je naneo lake telesne povrede - navodi se.

Takođe, Kristijan R. je u noći između 11. i 12.02.2023. godine, osumnjičeni je rođaku svoje emotivne partnerke, na javnom mestu, ispred muzičke škole u Smederevu zadao više udaraca navedenom drvenom motkom, nanevši oštećenom lake telesne povrede, kojom prilikom je značajnije ugrozio spokojstvo građana i teže remetio javni red i mir.

Predlog tužilaštva bio je da se nasilnik osudi na sedam godina i 10 meseci, te će oni, kako nam je potvrđeno, uložiti žalbu na presudu.

- On je u gradu poznat kao problematičan, a prema pričama njegovih poznanika on je i ranije maltretirao svoje devojke, a navodno je i davao novac na kamatu. Devojka ga iz straha ranije nisu prijavljivale, ali poznato je da su podržale devojku kojoj je sve ovo uradio - kaže izvor Kurira i dodaje da je dugove neretko uterivao batinama.

- Prema rečima meštana, pre ovoga hapšen je zbog paljenja automobila.

(Kurir.rs - D. Antonijević)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track