SANJA BIRALA VOĆE, MIROSLAV JOJ ISPALIO HITAC U POTILJAK: Podignuta optužnica protiv ubice iz Pirota
Foto: Facebook

slučaj koji je potresao srbiju

SANJA BIRALA VOĆE, MIROSLAV JOJ ISPALIO HITAC U POTILJAK: Podignuta optužnica protiv ubice iz Pirota

Crna Hronika -

Protiv Mirosava M. (55) koji se sumnjiči za teško ubistvo svoje bivše partnerke Sanje M. (47) u centru Pirota, podignuta je optužnica, saznaje Kurir u Višem sudu u ovom gradu.

- Optužnica je stupila na pravnu snagu i pripremno ročište je zakazano za 17. juli ove godine, potvrđeno nam je u ovom sudu u Pirotu.

Cela Srbija je bila potresena ovim slučajem kada je u centru Pirota, na Trgu Oslobodilaca, Miroslav prišao svojoj bivšoj partnerki Sanji i ispalio joj hitac iz pištolja u potiljak dok je ona birala voće u lokalnoj piljari. Sve se dogodilo oko 8,40 sati ujutru.

Sanja Manoilov, Pirot
foto: Facebook

Oni su bili u vezi i onda je ranije Sanja odlučila da se raziđu. On se očigledno nije mirio s tim tako da je počeo da je proganja. Bio je nasilan par puta, ona ga je prijavila i dobio je zabranu prilaska Sanji.

Ona je tog jutra, pošto je radila u prodavnici obuće, otišla na kratko da kupi voće.

S obzirom na to da je kod sebe imao oružje pretpostavlja se da je planirao zločin. Došao je s leđa, upucao Sanju, a nakon toga se sam prijavio policiji.

Miroslav Marković, Pirot
foto: Facebook

- Žena je pala pored gajbi. Ljudi su mislili da se njoj slošilo i da se sama srušila i povredila glavu. Pozvali smo odmah Hitnu pomoć, ali su lekari rekli da je ona upucana u glavu. Pogođena je dok je birala voće, a taj muškarac je odjednom nestao. Posle sam čuo od policajaca da se sam predao i da se zove Miroslav - ispričao je tada jedan građanin Pirota koji se tu našao.

Povodom zločina u Pirotu oglasio se tada i MUP. U saopštenju su naveli da se osumnjičeni tereti za krivično delo teško ubistvo.

Za to delo, kažu advokati, zaprećena je maksimalna kazna je doživotni zatvor.

Kurir.rs/M.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track