KOMŠIJE PROGOVORILE O DARKU KOSTIĆU! Modni kreator nepopravljiv, totalno je posrnuo, ovakovg ga viđaju
Foto: Stefan Stojanović

skandali

KOMŠIJE PROGOVORILE O DARKU KOSTIĆU! Modni kreator nepopravljiv, totalno je posrnuo, ovakovg ga viđaju

Crna Hronika -

Modni kreator Darko Kostić (43) u ponedeljak je primljen u beogradski Urgentni centar zbog povreda na glavi koje mu je, kako se sumnja, naneo A. M. (24) dok su se svađali.

- Kreator je u bolnicu došao krvav i žalio se na bolove, a ima posekotinu iznad desnog uva - rekao je izvor Kurira i dodao:

- Do žestokog okršaja došlo je navodno prilikom svađe u Kostićevom stanu, kada ga je prijatelj A. M. pogodio čašom u glavu.

"Krio se i nosio kapuljaču"

Nakon što je Kostić primljen u Urgentni centar, policija je privela A. M., koji je, prema nezvaničnim saznanjima, izjavio da je reagovao u samoodbrani jer mu kreator, navodno, nije dao da izađe iz njegovog stana. Prema rečima Kostićevih komšija, iz stana u kom živi nisu se čuli nikakvi zvukovi, a oni pretpostavljaju da se sve odigralo na nekoj drugoj adresi jer su ga tu poslednji put videli na zimu.

- Ja ga dugo nisam videla ovde, mesecima. I kad je bio tu stalno se krio i nosio kapuljaču, ne znam da li se jednom javio kad prođe - kaže njegova komšinica za Kurir i dodaje da ga je uglavnom viđala samog, pa joj je zato jedan susret ostao u pamćenju.

- Ulazio je sa jednim mladićem u zgradu, obojica su imali kapuljače, ali jasno sam videla da je dečko koji je bio sa njim baš mlad. To je bilo pre par godina, a tek sam posle videla novinske naslove, nije mi svejedno ako su se takve stvari dešavale u našoj zgradi. Nepopravljiv je. Ne znam što je tako posrnuo - dodala je.

Darko Kostić, saslušanje
foto: Nemanja Nikolić

Kreator je, ako je situacija takva kako tvrdi mladić A. M., nepopravljiv. Naime, za njim je sud, zbog sumnje da je vezao Š. H. (19) u špajz i nije ga pustio iz stana, pre mesec dana raspisao poternicu jer se nije pojavio ni na jednom ročištu, a suđenje za ovaj slučaj počelo je 9. februara.

- Kostić je uhapšen 21. aprila prošle godine, zbog sumnje da je posle veselja u svom iznajmljenom stanu mladića Š. H. (19) vezao i zatvorio u ostavu - podseća naš izvor.

Darko Kostić, saslušanje
foto: Nemanja Nikolić

Takođe, on je pre dve godine već osuđen na godinu dana kućnog zatvora zbog polnog uznemiravanja maloletnika. Hapšen je i u junu 2020. po prijavi maloletnika (15) koji ga je optužio da ga je Kostić polno uznemiravao i podmetnuo mu ilegalni preparat za potenciju. Maloletnik je tada u tužilaštvu saslušavan tri sata u prisustvu majke i advokata.

Bolesno

Tri prijave odbačene

Samo mesec dana nakon što je Kostić osuđen zbog polnog uznemiravanja, jedan strani državljanin ga je prijavio da ga je polno uzmemiravao i da mu je oteo telefon, ipak istog dana napustio je Srbiju, stranac je odbio da podnese krivične prijave protiv Kostića.

Isto tako, V. B. ga je prijavio 2018. godine zbog "grubog seksa", ali je prijava odbačena jer je utvrđeno da je odnos bio na dobrovoljnoj bazi, a slična situacija ponovila se i sa B. Z. koji ga je optužio da je pokušao da mu skine pidžamu.

Kurir.rs - D.A.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track