DARKO KOSTIĆ ČIM SE OPORAVI IDE PRAVO U SUD: Posle haosa sa čašom, ponovo odgovovara za POLNO UZNEMIRAVANJE!
Foto: Sonja Spasić, S.S.

PRVI OSNOVNI SUD

DARKO KOSTIĆ ČIM SE OPORAVI IDE PRAVO U SUD: Posle haosa sa čašom, ponovo odgovovara za POLNO UZNEMIRAVANJE!

Crna Hronika -

Nakon oporavka modni kreator Darko Kostić koji je za vikend od strane prijatelja A. M. povređen staklenom čašom u glavu, trebalo bi bi da se 10. avgusta pojavi na suđenju u Prvom osnovnom sudu u Beogradu, gde se protiv njega vodi proces zbog sumnje da je 19. aprila prošle godine, oštećenog Š. H. vezao u špajz u svom ateljeu, te nožem pretio da će ga ubiti.

Podsetimo, postupak protiv Kostića se u Prvom osnovnom sudu vodi već duže vreme, a on se, inače, na nekoliko suđenja nije pojavljivao, te je za njim bila raspisana poternica.

Ipak, beogradska policija uspela je da mu uđe u trag i dovede ga na optuženičku klupu.

Darko Kostić, Suđenje
foto: Sonja Spasić

Modni kreator je, podsetimo, u ponedeljak primljen u Urgentni centar, jer ga je, navodno, A. M. udario čašom i posekao ga iza uha i po glavi. Sa obilnim krvarenjem Kostić je primljen u bolnicu, gde su mu sanirane povrede, a A. M. je uhapšen. On se, kako nezvanično saznajemo, branio tvrdnjom da je Kostića napao u samoodbrani, jer ovaj, navodno, nije želeo da ga pusti napolje iz svog stana.

Inače, Kostiću se u Prvom sudu sudi zbog lišenja slobode i ugrožavanja sigurnosti Š. H., za šta je Tužilaštvo tražilo da ga sud oglasi krivim i osudi na najmanje dve godine zatvora.

Kostić negira navode krivične prijave i tvrdi da mu je sve "namešteno".

Kurir.rs/Novosti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track