KOLIKA KAZNA PRETI MUŠKARCU KOJI JE SILOVAO KOZU? Zlostavljao životinju dok je drugi snimao BIZARNE scene, pa se krili od policije
Foto: Nemanja Nikolić

užas

KOLIKA KAZNA PRETI MUŠKARCU KOJI JE SILOVAO KOZU? Zlostavljao životinju dok je drugi snimao BIZARNE scene, pa se krili od policije

Crna Hronika -

Muškarcu koji je uhapšen nakon što je na internetu osvanuo snimak kako seksualno zlostavlja životinju kod Obrenovca, preti do dve godine zatvora!

Podsetimo, na Tviteru je osvanuo uznemirujući snimak na kojem se vidi kako muškarac maltretira životinju i seksualno je napastvuje.

Muškarcu prete dve godine zatvora

Kako se saznaje, jezivi snimak je nastao, kako se sumnja, 25. juna ove godine. Nakon prijave 2. jula, policija je izašla na lice mesta ali nisu zatekli osumnjičenog.

Za njim je raspisana policijska potraga, a on je uhapšen posle tri dana potrage.

Osumnjičenom se na teret stavlja krivično delo zlostavljanje i mučenje životinja.

Maksimalna kazna predviđena za ovo krivično delo je dve godine zatvora!

- Ko kršeći propise ubije, povredi, muči ili na drugi način zlostavlja životinju, kazniće se novčanom kaznom ili zatvorom do dve godine - navodi se u Krivičnom zakonu.

- Ispitano je nekoliko osoba, u pitanju su sva posredna saznanja. Svi ispitivani su saslušani u svojstvu građana. Očekuje se da se ispita i čovek koji je snimao događaj, zbog čega je sve to usnimio, šta se dogodilo - navodi izvor.

Nakon što je uhapšen, Osnovno javno tužilaštvo u Obrenovcu je odredilo zadržavanje do 48 časova osumnjičenom, a očekuje se da u tom roku bude i saslušan kod tužioca.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track