OVO JE POSLEDNJI SNIMAK RASKOMADANE SRPSKE TIKTOKERKE: Noa (18) se oglasila na dan nestanka, posle 19 dana pronađena mrtva! VIDEO
Foto: PRintscreen TikTok

užas u centru beograda

OVO JE POSLEDNJI SNIMAK RASKOMADANE SRPSKE TIKTOKERKE: Noa (18) se oglasila na dan nestanka, posle 19 dana pronađena mrtva! VIDEO

Crna Hronika -

Noa Milivojev (18) iz Kovilja koja je nestala 17. juna a čije je iskasapljeno telo nađeno danas, 6, jula, u stanu u centru Beograda, bila je veoma aktivna na društvenoj mreži Tiktok.

Ona je na TikToku često objavljivala snimke, gotovo svakodnevno. Na snimku koji je ujedno i njen poslednji na Tiktoku Noa je odgovarala na brojne stravične uvrede zbog svog opredeljenja i stavova.

Ono što je najjezivije od svega je što je poslednji snimak koji je Noa objavila na pomenutoj mreži, objavljen na dan njenog nestanka i na dan kad se poslednji put javila majci.

Podsetimo, Noa Milivojev (18), nestala je 17. juna Beogradu kada je krenula kod dečka. Njeno raskomadano telo pronađeno je u stanu u centru Beograda. Ubica je odmah uhapšen i sve je priznao.

Kako saznaje Kurir, osumnjičeni O.D. (33) došao je u verbalni sukob sa devojkom, nakon čega je Nou ubio na neutvrđen način, a zatim telo isekao, spakovao u plastične kutije i ostavio u kupatilu stana gde je i zatečeno.

Devojka Noa čije je iskasapljeno telo nađeno danas u centru Beograda rođena je kao Đorđe Milivojev, imala je 18 godina. Osumnjićeni za ubistvo je odmah uhapšen i sve je priznao.

Kurir.rs/Telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track