PRETRAGA NA INTERNETU NOINOG UBICE LEDI KRV: Masakrirao telo po uzoru na Brajana Volša?! Policija došla do ZASTRAŠUJUĆIH saznanja
Foto: Privatna Arhiva, Printscreen TikTok

horor

PRETRAGA NA INTERNETU NOINOG UBICE LEDI KRV: Masakrirao telo po uzoru na Brajana Volša?! Policija došla do ZASTRAŠUJUĆIH saznanja

Crna Hronika -

O.D. (33), koji je u svom stanu u Beogradu zadavio tiktokerku Nou Milivojev (18), a potom raskomadao njeno telo i delove stavio u kiselinu, sumnja se da je po svemu sudeći kopirao Brajana Volša, osumnjičenog da je 1. januara u Kohasetu kod Bostona gotovo na isti način ubio Beograđanku Anu Volš (37)!

Noa Milivojev
foto: Printscreen/TikTok

Istražitelji su do ovih zastrašujućih saznanja došli nakon što su u njegovom telefonu i kompjuteru otkrili šta je on pretraživao na internetu.

Kako je rekao izvor iz istrage, policija je u četvrtak nakon hapšenja O.D. iz njegovog stana na veštačenje odnela njegov kompjuter i mobilni telefon.

- Istražitelji su se šokirali kada su otkrili da je osumnjičeni danima na internetu čitao tekstove o Brajanu Volšu, koji je u Americi ubio suprugu Anu. Međutim, to donekle ne bi ni bilo čudno da Ognjen na kompjuteru i telefonu doslovce nije pretraživao sve pojmove koje je tražio i Volš nakon zločina - rekao je izvor iz istrage.

Noa Milivojev, Brajan Volš
foto: Nemanja Nikolić, Privatna Arhiva, EPA Craig Walker/ Pool

O.D. je, kao i Volš, na Guglu tražio "Koji je najbolji način za odlaganje tela", "Šta se dešava kada delove tela stavite u amonijak", "Možete li biti optuženi za ubistvo bez leša?", "Koliko dugo treba vremena da telo počne da se oseća?", "Deset načina za odlaganje leša", "Može li se utvrditi čiji je leš na delimičnim ostacima?", "Koliko je potrebno telu da se raspadne"...

Osim toga, obojica su, kako je istraga utvrdila, raskomadali svoje žrtve i na sličan način uništili tragove zločina.

- Brajan je u podrumu svoje kuće testerom i noževima isekao na komade Anino telo, a zatim je ostatke leša razbacao po deponijama u okolini Kohaseta. Ognjen je, takođe, raskomadao Nou Milivojev. Delove njenog tela je potopio u kiselinu, a veruje se da je i neke bacio u đubre, budući da su njegove komšije rekle da je on danima iz stana iznosio crne kese za smeće - objasnio je Informerov sagovornik.

Inače, O.D. je u subotu saslušan u Višem beogradskom tužilaštvu. On se prilikom ispitivanja sve vreme osvrtao oko sebe i izgledao unezvereno. Osumnjičeni je dao svoje lične podatke i onda je iskoristio zakonsko pravo i branio se ćutanjem. Nakon toga, njemu je sudija za prethodni postupak odredio pritvor do 30 dana.

1 / 7 Foto: Petar Aleksić

Svađa, pa ubistvo

Ognjen se tereti da je u periodu od 17. juna do 6. jula, u stanu u kojem prijavljeno stanuje u centru Beograda, na svirep i podmukao način ubio Nou Milivojev.

- Oni su se prvo posvađali u stanu, nakon čega je osumnjičeni produžnim kablom udavio Nou, a zatim je isekao na više delova. Potom je te ostatke tela rasporedio u veću PVC kutiju, manje bure, jedan manji balon za vodu i jednu PVC kantu, u koju je nakon toga sipao kiselinu kako bi uništio tragove ubistva - saopštilo je tužilaštvo.

Kurir.rs/Informer

Bonus video:

06:37

TIKTOKERKA SARA DAMJANOVIĆ PODIGLA MLADENOVAC NA NOGE: Roditelji i nastavnici ogorčeni zbog predavanja influenserke (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track