OVO SU OSUMNJIČENI ZA UBISTVO U ZEMUNU: Navijači opservirali Jorovića, a "dostavljač" ga IZREŠETAO! On je DIREKTNI IZVRŠILAC! FOTO
Foto: Nemanja Nikolić, Društvene mreže

POMAGAČI

OVO SU OSUMNJIČENI ZA UBISTVO U ZEMUNU: Navijači opservirali Jorovića, a "dostavljač" ga IZREŠETAO! On je DIREKTNI IZVRŠILAC! FOTO

Crna Hronika -

Više javno tužilaštvo u Beogradu danas je pokrenulo istragu protiv četvorice osumnjičenih za učešće u ubistvu tridesetjednogodišnjeg Milana Jorovića, 21. juna ove godine u Zemunu, a kako Kurir saznaje sumnja se da je direktni izvršilac Goran M. (26) koji se, najverovatnije, maskirao u dostavljača hrane.

Njemu su, kako se sumnja,u zločinu pomogli Darko K. (26), Igor G. (33) i Zoran J. (26) na teret im se stavlja krivično delo Teško ubistvo na podmukao način u saizvršilaštvu.

Darko K.
Darko K.foto: Nemanja Nikolić, Drustvene Mreže

Svi osumnjičeni su se na saslušanju branili ćutanjem, odnosno iskoristili su svoje zakonsko pravo da ne iznose odbranu.

Kako Kurir saznaje, u pitanju su navijači Partizana.

- Oni se sumnjiče da su u više navrata pratili i opesrvirali J.M, a 21. juna se G. M. maskirao u dostavlјača hrane, motorom prišao do oštećenog i iz vatrenog oružja u njega ispalio više metaka, usmrtivši ga - navodi se u saopštenju VJT.

Nakon toga on je pobegao motociklom sa lica mesta, ali , kako saznajemo njegu su snimile kamere sa obližnje auto-perionice koja se nalazila sa desne strane puta gde je izvršilac skrenuo.

Igor G.
Igor G.foto: Nemanja Nikolić, Drustvene Mreže

Više javno tužilaštvo za sve osumnjičene je predložilo pritvor da ne bi uticali na svedoke, da ne bi ponovili krivično delo u kratkom vremenskom periodu, kao i jer je za krivično delo koje im se stavlja na teret propisana kazna zatvora preko 10 godina, a način izvršenja ili težina posledice su doveli do uznemirenja javnosti.

Goranu M. je predložen pritvor i zbog opasnosti od bekstva.

Kurir.rs - Ekipa Kurira

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja