"JEDINO ZBOG ČEGA JE MOGAO BITI UBIJEN JE..." Postoje 2 moguća motiva surove egzekucije u Zemunu!
Foto: Nemanja Nikolić, Drustvene Mreže

još se traga za počiniocem

"JEDINO ZBOG ČEGA JE MOGAO BITI UBIJEN JE..." Postoje 2 moguća motiva surove egzekucije u Zemunu!

Crna Hronika -

Policija je uspela da rekonstruiše zločin, kao i putanju kretanja ubice koji je u sredu surovo likvidirao Milana Jorovića (30) ispred njegove kuće u Zemunu, a zahvaljujući snimcima sa sigurnosnih kamera otkriveno je i kako egzekutor izgleda.

Prema rečima izvora Kurira, inspektori su uzeli snimke sa više kamera sa okolnih kuća i objekata, ali i sa kuće ubijenog, a ključni su video-zapisi sa tri kamere.

Tri snimka ključna

- Policija je u sredu pregledala materijal sa sa kuće Jorovića, sa kuće komšije pored njih i moju. Na snimcima se vidi mladić na skuteru, imao je bermude i majicu, na leđima žutu veliku torbu za dostavu, u kojoj verovatno nije bilo ništa, nego ju je koristio kao paravan. Na glavi je imao crnu kacigu, ali i masku, pa mu se lice uopšte nije videlo. Mislim da nije imao tetovaže, barem ne na nogama i rukama koji su mu bili goli - rekao je za Kurir jedan od komšija.

Na osnovu rekonstrukcije događaja, ubijeni Jorović je u sredu celo pre podne bio van kuće, a onda je došao automobilom "mercedes" i ušao je unutra.

- Taj "dostavljač" na motoru ga je pratio celim putem do kuće, a kada je Milan ušao, ostao je da ga čekao. To se navodno vidi na kamerama - kaže naš sagovornik:

Zemun, ubistvo
foto: Društvene mreže

- Oko 14.25 sati Milan je izašao ponovo, krenuo da sedne u kola i tada mu je prišao ubica. Vidi se na snimcima da mu je nešto rekao, kao da su pričali, i onda je ubica izvadio pištolj i zapucao iz neposredne blizine.

Kako dalje navodi naš sagovornik, ubijeni je počeo da krvari, a ubica je seo na motor i pobegao.

-U Milana je ispalio 12 hitaca, a kako se priča osam ga je pogodilo u stomak i grudi. Pucao je da ga ubije, ne da ga opomene - navodi izvor i dodaje da na snimku deluje kao da se žrtva i ubica poznaju.

Zemun, ubistvo, mesto zločina
foto: Kurir

- Šta je on toliko skrivio da ga neko ovako mafijaški, ko na filmu ubije, Boga pitaj... Bio je dobar prema nama, ali izgleda da je bio najgori za sebe. Upetljao se odavno s tim lošim društvom i eto gde ga je dovelo - pričaju komšije, šokirane što se usred bela dana u njihovoj ulici dogodilo mafijaško ubistvo.

Kriminalni poslovi

Oni kažu i da jedino zbog čega bi mladić mogao biti ubijen jeste neki dug ili droga, zbog koje je ranije robijao.

- Pominje se da je navodno ubijen zbog nekih kriminalnih poslova, pa odavno je stavio i kamere na kuću da prati svakog ko se muva okolo. Jako mi je žao Milana, znam ga još kao bebu iz pelena, cela njegova porodica je dobra i vredna. Imali su dosta životnih neprilika. Sad je planirao da se ženi, spremao svadbu i dogodilo se ovo - kaže komšija.

Zemun, ubistvo, Milan J.
foto: Nemanja Nikolić

Izvori kažu da je u pitanju planirana likvidacija, te da se sumnja da je žrtva duže vreme praćena.

- Čini se da je ovo delo neke ozbiljne kriminalne grupe. Ubistvo je odrađeno profesionalno - kaže izvor i dodaje da policija intezivno traga za ubicom, maskiranog u dostavljača hrane.

Porodica skrhana

Bio je sav gled, gledao je u mesto ubistva Komšije kažu da je porodica Jorović u očaju.

- Njegovog oca ova vest je sačekala u Crnoj Gori. Videli smo da je došao kući, video sam ga, čovek je bio sav bled, otključao je kapiju i gledao u mesto gde mu je ubijen stariji sin. Zamislite, ceo život treba da gledaju mesto gde im je ubijen sin - rekao je sused i dodao da je Milanova verenica od srede popodne tu u kući. - Šta će, jadno dete. Spremala je svadbu, sređivali su stan u kom su planirali da žive kad se venčaju - kaže izvor.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track