EDITA I MARINA VISKOVIĆ KOD ZVICEROVIH U KOTORU: Pevale na luksuznom slavlju, a ona je bila najveselija! Evo šta kaže pevačica
Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić, Privatna Arhiva

saznajemo

EDITA I MARINA VISKOVIĆ KOD ZVICEROVIH U KOTORU: Pevale na luksuznom slavlju, a ona je bila najveselija! Evo šta kaže pevačica

Crna Hronika -

Članovi porodice odbeglog vođe kavačkog klana početkom jula priredili gala slavlje u Crnoj Gori, a goste su zabavljale poznate pevačice

Porodica odbeglog vođe kavačkog klana Radoja Zvicera, organizovala je početkom jula gala proslovu u Kotoru. Kako Kurir saznaje, na luksuznom slavlju, koje je organizovano na otvorenom, pored mora, osim članova porodice odbeglog šefa "kavčana" bilo je i nekoliko desetina zvanica, a zabavljale su ih poznate pevačice Edita Aradinović i Marina Visković.

Slike i snimci

- Najbliži članovi porodice Radoja Zvicera, koji je jedan od najtraženijih begunaca u regionu i dovodi se u vezu sa brojnim ubistvima i trgovinu drogom, napravili su veliko veselje u Kotoru u kom inače žive. Prijatelje i porodicu zabavljale su poznate pevačice, a jedna od najveselijih je bila Zvicerova supruga, Tamara - otkriva sagovornik Kurira.

Edita Aradinović
foto: Printscreen/Instagram

Edita za Kurir

Nisam pitala kod koga pevam

Pevačica Edita Aradinović potvrdila je za Kurir da je pevala na proslavi u Kotoru, ali je navela da ne zna ko je organizovao proslavu.

- Po dogovoru sa menadžerom sam odradila nastup. Kao pravi profesionalac, nisam pitala ni tada, kao što ne pitam ni sada, kod koga pevam. U pitanju je bilo iznenađenje za slavljenicu koja je želela da se ja pojavim na njenom bitnom danu, bilo mi je lepo i uživala sam kao i svaki put kada se družim sa svojom publiku - potvrdila je Edita za Kurir. Pozvali smo i njenu koelginicu Marinu Visković, ali ona nije odgovarala.

On kaže da su snimci sa proslave podeljeni i na društvenim mrežama. - Zvicerova supruga je bila vesela i raspoložena, igrala je i pevala cele večeri. Promenila je dve odevne kombinacije tokom žurke - otkriva on i dodaje da je u jednom trenutku priređen i vatromet.

1 / 4 Foto: Društvene mreže

Inače, javnost je za Tamaru Zvicer prvi put čula 26. maja 2020. kada su napadači u Kijevu u Ukrajini, pokušali da ubiju njenog supruga. Kako su ukrajinski mediji tada objavili, Radoja je sigurne smrti spasila žena Tamara Zvicer, pošto je sa pištoljem u rukama izletela iz zgrade u kojoj su živeli i zapucala na ubice.

Gde je vođa

Skriva se u Panami?

Za Radoja Zvicera, za kojim je raspisana međunarodna poternica, poslednji put se čulo u septembru prošle godine kada je objavljena vest da je u Panami teško ranjen. Međutim, ta vest je brzo demantovana, pošto se ispostavilo da su ranjena dvojica muškaraca ali da ni jedan od njih nije jedan od najtraženijih begunaca.

Tamara pucala na napadače u Ukrajini
Tamara pucala na napadače u Ukrajinifoto: detective-info.com.ua

Bračni par je posle pokušaja likvidacije proteran iz Ukrajine i neko vreme zajedno su boravili u Crnoj Gori. Njenom suprugu svaki trag se izgubio u aprilu 2021. godine kada je izbegao hapšenje u Kotoru. Navodno, i sama je bila na meti suprotstavljenog škaljarskog klana, poslednji put kada je uoči hapšenja bliskih saradnika svog muža, Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, boravila na Jahorini. Policija je tada otkrila da na istoj planini borave i "škaljarci", koji su zaduženi za njeno praćenje.

Pevala im i Jadranka

- Inače, pre nego što su uhapšeni, Belivuk i Miljković su boravili u Kotoru, i to kod bračnog para Zvicer. Kada su saslušani po povratku u Srbiju, u januaru 2021. godine, izjavili su da su bili kod Zvicera na babinama. U to vreme, pojavili su se i snimci iz Kotora, na kojima se vidi da su bili i na krsnoj slavi kod ovih supružnika, a goste je tada u domu vođe kavačkog klana zabavljala pevačica Jadranka Barjaktarević - dodaje sagovornik Kurira i podseća da su pripadnici Belivukovog i Miljkovićevog klana uhapšen 4. februara u Beogradu.

Kurir.rs/ Ekipa Kurira

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja