GRAD KIKINDA SNOSI SVE TROŠKOVE ZA RADOVANOVU SAHRANU: Sva prikupljena sredstva biće uplaćena NJEGOVOJ DECI!
Foto: Privatna Arhiva, Shutterstock

tragedija u grčkoj

GRAD KIKINDA SNOSI SVE TROŠKOVE ZA RADOVANOVU SAHRANU: Sva prikupljena sredstva biće uplaćena NJEGOVOJ DECI!

Crna Hronika -

Grad Kikinda snosiće troškove prenosa tela i sahrane Radovana Juračića, Srbina koji je nestao krajem maja kada se ukrcao na trajket u luci Pirej koji je išao za ostrvo Kos, potvrdila je njegova supruga Dragana.

Kikindski portal "Gradski onlajn" preneo je da će biti prikupljana sredstva koja će biti uplaćena Radovanovoj deci.

Radovan je, podsetimo, nestao 29. maja, nakon što se ukrcao na brod u Atini kojim je trebalo da stigne na ostrvo Kos i nađe se sa kumom. Međutim, njemu se tada gubi svaki trag, a telo je pronađeno na ostrvu Serifos pre mesec dana.

Supruga Dragana
Supruga Draganafoto: Kurir/S.U.

Rezultate DNK analize koji su potvrdili da telo pripada ovom Kikinđaninu, porodici su pre nekoliko dana saopštili zvaničnici naše ambasade i time je ugašen i poslednji tračak nade da će se Radovan vratiti supruzi, deci, sestri, bratu i majci.

- Svekrva je u teškom stanju. Pribojavali smo se najgoreg, ali je opet tinjala nada da to nije Radovan. Apsolutno odbacujemo mogućnost da je izvršio samoubistvo. Nikada me Radovan ne bi ostavio samu sa decom, tim pre što je naš sin bolestan. Osoba koja planira da digne ruku na sebe, neće vam se javiti telefonom i poručiti da će se sa vama čuti sutra - kaže supruga Dragana.

Kikinda, Radovan Juračić
foto: Privatna Arhiva

Pomozite porodici Juračić

Ukoliko želite da pomognete porodici Juračić kako bi mogli da prenesu telo Radovana Juračića u Srbiju, možete uplatiti novac na ova dva računa: Dragana Juračić, ul. Banatska 5a, Kikinda Dinarski: 250204005918150020 Devizni: /RS35250204002045121022

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja