NIŠLIJA SEO U KAFIĆ POSLE ŠOPINGA, EGZEKUTOR GA IZREŠETAO PRED ŽENOM: Mafija ubila Spasića u Ekvadoru pre 3 godine, OVO JE MOTIV
Foto: Screenshot

godišnjica

NIŠLIJA SEO U KAFIĆ POSLE ŠOPINGA, EGZEKUTOR GA IZREŠETAO PRED ŽENOM: Mafija ubila Spasića u Ekvadoru pre 3 godine, OVO JE MOTIV

Crna Hronika -

Saša Spasić (56) iz Niša brutalno je likvidiran pre tačno tri godine dok je sedeo u kafiću sa suprugom i ćerkom u tržnom centru u gradu Samoborondon u Ekvadoru.

Egzekutor sa hiruškom maskom preko lica, 20. jula 2020. mirno je prišao stolu gde je sedeo Spasić sa porodicom i izrešetao ga sa nekoliko hitaca, a potom pobegao u nepoznatom pravcu. Uhapšen je mesec dana nakon zločina.

ubijeni saša spasić
ubijeni saša spasićfoto: Screenshot

- Osumnjičeni plaćeni ubica identifikovan je odmah nakon pucnjave, jer su kamere zabeležile ubistvo, a na snimku se vidi i lice napadača. Na snimku se vidi kako mlađi, crni muškarac ustaje sa klupe na kojoj je sedeo neko vreme, prelazi parking, prilazi Spasiću, vadi pištolj i puca u njega - podseća izvor.

Da je zločin planiran govori i činjenica da je atentator pobegao motorom, na kom ga je čekao saučesnik.

egzekutor prilazi stolu gde sedi nišlija sa porodicom
egzekutor prilazi stolu gde sedi nišlija sa porodicomfoto: Printscreen

- Tamošnji istražitelji smatraju da je ova likvidacija naručena, a egzekutor je počinio zločin ne skrivajući se od kamera i očevidaca - navoli su tamošnji mediji i dodali:

- Tamnoputi mladić, koji je identifikovan kao izvršilac ubistva srpskog državljanina je uhapšen nakon opsežne potrage. Biće ispitano da li je umešan i u druge zločine - rekla je nakon hapšenja ministarka Marija Paula Romo.

osumnjičeni uhapšen nakon mesec dana opsežne potrage
osumnjičeni uhapšen nakon mesec dana opsežne potragefoto: policija ekvadora

Prema policijskoj evidenciji, likvidacija u tržnom centru povezana je sa trgovinom narkoticima.

- U kući Spasića nađeni su dokazi o tome da je on trebalo da dogovori transport narkotika iz Ekvadora. Nađeno je i 250.000 dolara - rekao je nakon ubistva komandant ekvadorske policije i dodao:

- Pucao je iz neposredne blizine, a nijedan metak nije pogodio žrtvinu ženu, što ukazuje na to da se radi o profesionalcui.

pare koje su nađene u kući srbina, ubica i supruga spasića koja pokušava da ga oživi nakon rafalne paljbe
pare koje su nađene u kući srbina, ubica i supruga spasića koja pokušava da ga oživi nakon rafalne paljbefoto: Printscreen

Farmakomafija

Ubijeni Saša Spasić imao je ličnu kartu Ekvadora i prebivalište u toj državi, a poslednji put je u tu zemlju ušao u martu i imao je vizu na 18 meseci. Nišlija se navodno bavio trgovinom lekovima i medicinskom opremom, a sumnja se da se osim ovog posla, bavio i švercom droge, iako ga nema u evidenciji tamošnje policije.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track