ZATEKLA SAM KRV U LIFTU, PUKLO JE KAO DA JE PAO PLAKAR! Komšije o pucnjavi u stanu na Voždovcu: Muškarci su se ŽUSTRO SVAĐALI
Foto: Kurir

detalji

ZATEKLA SAM KRV U LIFTU, PUKLO JE KAO DA JE PAO PLAKAR! Komšije o pucnjavi u stanu na Voždovcu: Muškarci su se ŽUSTRO SVAĐALI

Crna Hronika -

Ivan N. koji je juče pucao u Mihajla Č., pobegao s mesta zločina, ali ga je policija brzo uhapsila

Ivan N. (40) uhapšen je nešto pre podneva, zbog sumnje da je sat vremena ranije pucao i u jednom stanu na Voždovcu teško ranio Mihajla Č. (51). Kako Kurir nezvanično saznaje, napadač i teško ranjeni su se poznavali, a svemu je prethodila svađa.

- Ivan N. je, kako se sumnja, iz pištolja ispalio više hitaca i ranio Mihajla Č. u ruku i stomak. Posle pucnjave pobegao je iz stana, ali ga je policija brzo pronašla i uhapsila - kaže izvor Kurira. Na mesto zločina brzo je stigla i Hitna pomoć, koja je teško ranjenog muškarca prevezla u bolnicu, gde se lekari bore za njegov život.

Zgrada u kojoj se dogodio zločin
Zgrada u kojoj se dogodio zločinfoto: Kurir

Policija i tužilac Višeg javnog tužilaštva juče su nekoliko sati vršili uviđaj. - Uzete su i izjave komšija, kao i snimci sa sigurnosnih kamera. Izjavu će, kada se oporavi, dati i ranjeni - kaže naš sagovornik. Prema nezvaničnim informacijama, Ivan N. je malo pre pucnjave došao u stan Mihajla Č.

- Počela je žustra rasprava, čula sam muškarce kako se svađaju, a onda je puklo. Mislila sam da su se možda potukli, ali nisam ni pomislila da neko puca, naročito što smo u to vreme u zgradi uglavnom mi stariji i mlađa deca - kaže jedan komšija.

Komšije za Kurir kažu i da se zločin dogodio na petom spratu.

- Ne poznajem ranjenog komšiju, ali priča se da su poznati po tome što imaju veze sa drogom. Čula sam kada je puklo, ali mi je zvučalo kao da je nekom pao komad nameštaja, plakar ili nešto tako veće. Ne poznajem ni čoveka koji je ranjen niti tog koji je uhapšen - kaže jedna komšinica, dok druga dodaje da je zatekla krv u liftu.

Kurir.rs/ J. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track