POJAVILA SE SLIKA UHAPŠENOG VATERPOLISTE S KLUPICE U KOŠUTNJAKU: Uhvaćen kako masturbira pred decom, građani brzo reagovali (FOTO)
Foto: MUP Srbije

košutnjak

POJAVILA SE SLIKA UHAPŠENOG VATERPOLISTE S KLUPICE U KOŠUTNJAKU: Uhvaćen kako masturbira pred decom, građani brzo reagovali (FOTO)

Crna Hronika -

Miljan Čolović (41), bivši vaterpolista, koji je 22. jula uhapšen u Košutnjaku u Beogradu, nakon što ga je jedna žena prijavila policiji pošto joj je pokazivao polni organ, fotografisan je u Košutnjaku, a njegova slika je objavljena na društvenim mrežama kako bi se građani, a naročito žene i deca, upozorili na opasnost.

Naime, ljudi su na društvenoj mreži Tviter objavili sliku muškarca koji sedi na klupici. Na sebi je imao crni šorc, plavu majicu i ranac na leđima, kao i naočare i malu bradu.

Čolović uslikan u Košutnjaku
Čolović uslikan u Košutnjakufoto: screenshot Twitter

- Ako idete u park u Košutnjaku i sretnete ovog lika, da znate da masturbira pred decom i pred ženama. Šeta sa sobom patuljastog šnaucera - glasile su neke od poruka upozorenja na Tviteru.

Nakon što je manijak prijavljen policiji, on je pronađen i priveden, a na predlog Drugog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, njemu je određen pritvor u kome se trenutno nalazi.

- Sumnjiči se za krivično delo nedozvoljene polne radnje i u toku je prikupljanje svih dokaza - potvrđeno je Kuriru u tužilaštvu.

Podsetimo, Miljan Čolović je nekada bio perspektivni vaterpolista, ali je krenuo stranputicom. U prošlosti je više puta hapšen i robijao je zbog krivičnih dela protiv polnih sloboda. Prvi put je uhapšen 2015. godine u Beogradu.

- Pred Višim sudom mu se sudilo zbog silovanja kućne pomoćnice i zbog pokušaja silovanja u Banjičkoj šumi. Zbog obljubge kućne pomoćnice je pravosnažno osuđen 2017. godine na tri godine zatvora, dok je za napad u Banjičkoj šumi oslobođen - podseća naš izvor i dodaje da je iz zatvora izašao 2018. godine.

Miljan Čolović
Miljan Čolovićfoto: MUP

Međutim, već sledeće godine Čolović je uhapšen u Nevesinju u BiH, zbog sumnje da je polno uznemiravao jednu ženu.

- Policiji je prijavljeno da Čolović u haustoru jedne zgrade uznemirava devojku. Policija je brzo stigla na adresu i tamo zatekla i uhapsila muškarca, za koga se ispostavilo da je već osuđivan zbog silovanja, kao i da mu ovo nije bio prvi napad u nevesinju, već da je na sličan način uznemiravao više žena - preneli su ranije mediji iz Bosne.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track