POZADINA PUCNJAVE U NIŠU: Poznanika ranio u noge zbog duga, povređeni sam došao u bolnicu! OBOJICA POZNATA POLICIJI
Foto: Zorana Jevtić

istraga

POZADINA PUCNJAVE U NIŠU: Poznanika ranio u noge zbog duga, povređeni sam došao u bolnicu! OBOJICA POZNATA POLICIJI

Crna Hronika -

Nakon što je policija brzom i efikasnom akcijom uhapsila D. M. (35) zbog sumnje da je juče hicima iz vatrenog oružja ranio u noge svog poznanika (35) u Nišu, otkriveno je da je osumnjičeni od ranije poznat policiji.

Kako nezvanično saznajemo, policiji je zbog vršenja krivičnih dela poznat i ranjeni muškarac, koji je zadobio rane u levu i desnu potkolenicu.

- Njih dvojica se poznaju i od ranije imaju sukob. Njihov konflikt je nastao usled neraščišćenih novčanih problema - kaže naš izvor i dodaje da u ovom slučaju Hitna pomoć nije intervenisala, zbog čega se pretpostavlja da je ranjeni muškarac privatnim automobilom prevezen u bolnicu.

- On nije hteo da kaže ni ko ga je ni gde ranio. Međutim, polciija je uspela brzo da identifikuje i uhapsi napadača, a po nalogu Višeg javnog tužilaštva njemu je određeno zadržavanje do 48 sati - kaže izvor i dodaje da se ne isključuje ni mogućnost da su u pitanju dugovi oko preprodaje narkotika.

Kako saznajemo, povređeni Nišlija nije životno ugružen i oporavlja se.

Kako je policija saopštila, D.M. se za sada tereti za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. To znači da za, pretpostavlja se revolver, nije imao dozvolu.

(Kurir.rs - M.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track