KURIR NA MESTU PUCNJAVE NA AUTOKOMANDI: Najpre došlo do svađe, napadač izašao iz restorana, pa se vratio sa fantomkom
Foto: kURIR TELEVIZIJA

pucnjava na autokomandi

KURIR NA MESTU PUCNJAVE NA AUTOKOMANDI: Najpre došlo do svađe, napadač izašao iz restorana, pa se vratio sa fantomkom

Crna Hronika -

U pucnjavi u beogradskom restoranu na Autokomandi teško je povređen mladić. Navodno, u pitanju je suspendovani policajac. On je prebačen u urgentni centar.

Policija je pokrenula akciju Vihor 3, a posle dva sata potrage uhapšen je osumnjičeni za napad. Više detalja o ovom slučaju saopštio je Svetozar Čubrilo.

01:07

KURIR NA MESTU PUCNJAVE NA AUTOKOMANDI: Najpre došlo do svađe, napadač izašo iz restorana pa se vratio sa fantomkom

- Juče nešto pre 14 časova pred punom baštom restorana na autokomandi napadač je pucao na mladića iz vatranog oružja. Nezvanično čula su se tri pucnja. Ranjeni mladić je B. T. star 26 godina koji je suspendovan zbog veza sa krimnialnim organizacijama. Dva metka su završila u njegovom trbuhu, jedan u ruci. I dalje se nalazi u urgentnom centru na reanimaciji. Motiv nije poznat iako mu je prethodila svađa, nakon koje je napadač izašao iz restorana, ali vrativši se sa fantomkom kada je pucao na svog prijatelja.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track