ZAVIO PORODICU U CRNO! Luka (22) koji je zgazio devojčicu kod Šapca je iz imućne porodice, svi se bavili FUDBALOM
Foto: Printscreen/Facebook

svi u šoku

ZAVIO PORODICU U CRNO! Luka (22) koji je zgazio devojčicu kod Šapca je iz imućne porodice, svi se bavili FUDBALOM

Crna Hronika -

Vozač automobila Luka M. (22) koji je pokosio devojčicu L. S. (14) kod Šapca nakon čega je ona preminula, potiče iz porodice koja se bavila fudbalom. Jedno vreme je igrao i u mlađim kategorijama FK "Crvena Zvezda", pičaju meštani sela Dobrić odakle je osumnjičeni mladić. Kako pričaju komšije u selu u kom živi osumnjičeni, cela porodica se bavila fudbalom - i otac i dva sina.

U poslednje vreme vozio kamion

Šabac, Bogosavac, saobraćajna nesreća, L.M.
foto: Printscreen/Facebook

- Mi smo kućni prijatelji. Znam Luku i njegovog brata od kad su se rodili. Igrao je fudbal u Zvezdi, njegov brat i dalje igra fudbal. Nije studirao ništa već je pomagao ocu. Vozio je i kamion sa prikolicom, ima položeno za sve kategorije. Vozio je kombi, ma sva vozila - reči su muškarca koji živi u Dobriću, mestu odakle je osumnjičeni mladić.

Kako navodi, porodica je vredna i radna, otac je svojevremeno igrao za FK "Obilić", a svi u selu su šokirani zbog onoga što je Luka uradio.

- Ne mogu o njima loše da kažem. Luka je vozio kod privatnika kamion da bi zaradio novac. Imućna su porodica, svi ih znaju - navodi on za "Blic".

Meštani dalje navode da je mladić važio za dobrog i vrednog.

- Dobar je dečko, svi ga znamo, popio je i zavio svoju porodicu u crno - kaže meštanka.

Meštani slomljeni zbog smrti devojčice

Lara Cvetanović, Šabac, nesreća
foto: Printscreen/Facebook

Komšije devojčice koja je stradali ne mogu sebi da dođu od šoka i tuge.Vraćala se od drugarice sa rođendana. Ovde je glavni put, nije ni osvetljeno - pričaju skrhani meštani Bogosavca kod Šapca.

Ispred kuće stradale devojčice L.C. danas je bio veliki broj vozila, ljudi su neprekidno dolazili kako bi izjavili saučešće i bili tu uz porodicu stradalog deteta.

- Bila je divno dete, uvek nasmejano. Stalno je dolazila ovde u prodavnicu. Ovde sva deca voze bicikle, to vam je tako po selima. Vidjala sam je svakodnevno, mi svu decu iz sela znamo. Išla je u školu, imala ovde drugarice, sa njima je često vozila bicikl - rekla je jedna potresena meštanka Bogosavca.

Bio pod dejstvom alkohola?

Podsećamo, devojčicu je sinoć, dok se kretala na biciklu, automobilom "ford fiesta" udario Luka M . (22).

Prema nezvaničnim informacijama, mladić je bio pod dejstvom alkohola i imao je 1,05 promila alkohola u krvi.Hitna pomoć je odmah prevezla devojčicu u bolnicu, gde je pokušana njena reanimacija, ali nažalost bezuspešno. Dete je podleglo povredama koje je zadobila.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja