"U KINI POSTOJALE PROSTORIJE GDE SU SE LEGALNO KONZUMIRALI NARKOTICI!" Antonović otkrio gde je droga najplaćenija u svetu
Foto: Kurir Televizija

KURIR TV

"U KINI POSTOJALE PROSTORIJE GDE SU SE LEGALNO KONZUMIRALI NARKOTICI!" Antonović otkrio gde je droga najplaćenija u svetu

Crna Hronika -

Dr. Ratomir Antonović, stručnjak za bezbednost, izneo je svoje mišljenje o prisustvu droge u svetu i njenoj konzumaciji u Kini tokom gostovanja u jutarnjem programu Kurir televizije.

02:36

U KINI POSTOJALE PROSTORIJE GDE SU SE LEGALNO KONZUMIRALI NARKOTICI! Antonović otkrio gde je droga najplaćenija u svetu

- Ne treba zaboraviti da su istočne zemlje bile ne mogu da kažem baš kolevka, ali mnogo više u tom procesu konzumacije narkotika. Imali ste u Kini prostorije koje su upravo korišćenje za konzumiranje opijata. To je bilo potpuno legalno i svako ko je želeo da koristi mogao je da ode, plati i koristi tu uslugu. Mada bolje su mušterije na zapadu. Vi kada se bavite ovim poslom morate da znate da je tržište mnogo bolje u zapadnoj i centralnoj Evropi, ali i Americi takođe. Jer su tamo mnogo platežnijim korisnicima - rekao je Antonović.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track