SUMNJAO DA GA POTKRADA, PA GA UDARIO KOLIMA Meštani otkrili ŠOK DETALJE bizarnog ubistva u Grockoj: Bio u zatvoru zbog SILOVANJA
Foto: Kurir

zločin

SUMNJAO DA GA POTKRADA, PA GA UDARIO KOLIMA Meštani otkrili ŠOK DETALJE bizarnog ubistva u Grockoj: Bio u zatvoru zbog SILOVANJA

Crna Hronika -

Mirko J. iz Grocke, prema saznanjima Kurira, sumnjiči se da je u četvrtak automobilom “reno kangu” udario biciklistu koji je na licu mesta preminuo. Kako je Kurir pisao, on je uhapšen i određeno mu je zadržavanje do 48 sati, zbog sumnje da je počinio ubistvo.

Prema nezvaničnim informacijama, sumnja se da je Mirko J. uhvatio čoveka u svom vinogradu i pošto je posumnjao da mu krade grožđe, udario ga automobilom, posle čega je on pao i preminuo.

Meštani Grocke kažu za Kurir da su obojica dobro poznati u svom naselju, a žrtva je inače bio osuđen za krivično delo silovanje.

- Obojica su dobri ljudi, sumnjam da je bilo namerno. Žrtva se inače zvao Ljuba, tako ga svi znamo. Radio je u prodavnici ovde, u kafani, ništa mu nije bilo teško. Ostaviš ga samog na njivi on radi, sve ti završi. Šta se to desilo ne znam, ima više verzija - kaže jedna komšinica za Kurir.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Nemanja Nikolić

Prema njenim rečima, Ljuba je iz obližnjeg sela i stalno je boravio kod komšija kao podstanar.

- Poslednjih nekoliko godina živio je kod jedne žene, nikada problema nije bilo. Znam da je bio u zatvoru, za silovanje, ali svi ovde kažu da mu je to bilo namešteno - kaže nam ona.

Jedan od komšija koji je bio na licu mesta posle incidenta kaže da meštani sumnjaju da je Ljuba doživeo infarkt u tom trenutku.

- Jeste Mirko došao do njega kolima i udario u biciklu, ali ne znam da li je od pada preminuo ili je doživeo infarkt. Svakako treba sačekati obdukciju - kaže on i objašnjava:

- Ljuba nije ovde imao porodicu, ima ženu i dete u Austriji ali mislim da nisu u kontaktu. On se ovde snalazio tako, bio vredan. Mirko je držao ranije video klub, živi ovde sa sinom i bratom u velikom domaćinstvu, ima eto te vinograde, lepo žive.

Meštani kažu da nikad nisu imali neprijatna iskustva sa njima dvojicom.

- Ne znam da li su se međusobno poznavali, ali mora da postoji objasnjenje. Možda je Mirko sumnjao da mu neko krade grožđe, pa je naišao kad je Ljuba krenuo da ubere malo i mislio je da je on lopov - kaže nam jedna komšinica.

Podsetimo, osumljičenom je odeđeno zadržavanje do 48 sati zbog osnova sumlje da je izvrši krivično delo ubistvo, a telo žrtve je poslato na obdukciju kako bi se odredio tačan uzrok smrti.

Kurir.rs/ D. A.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track