UMRLI SU JEDNO ZA DRUGIM! POTRESNA SUDBINA muža i žene čija su tela nađena u stanu u NS: Komšije progovorile o bračnom paru
ilustracija, Foto: Damir Dervišagić

UMRLI SU JEDNO ZA DRUGIM! POTRESNA SUDBINA muža i žene čija su tela nađena u stanu u NS: Komšije progovorile o bračnom paru

Crna Hronika -

Muškarac A. G. (89) i njegova supruga M. A. (77) nađeni su sinoć mrtvi u stanu u Novom Sadu. Njihova tela, koja su bila u fazi raspadanja, pronašla je policija koju su alarmirale komšije u Ulici Pariske komune.

Kako se saznaje, oni su 50 godina zajedno živeli u stanu u kojem su umrli.

Žena zavisila od muža

- Žena je bila teško pokretna i praktično je zavisila od supruga koji je bio dosta vitalan za svoje godine. Iako su bili u poodmaklim godinama, insistirali su da se sami brinu o sebi. Žena ima ćerku koja im je povremeno pomagala, ali su oni želeli da se brinu sami o sebi - pričaju komšije.

Navode i da je ćerka prethodnih nedelju dana bila na odmoru i da se nisu čuli, a da su policiju sinoć alarmirale komšije.

- Komšije su pozvale policiju kada su osetile smrad iz stana u kome su živeli muškarac i žena. Patrola je potom našla njihovu ćerku. Zajedno s njom su obili vrata i zatekli tela muškarca i žene u fazi raspadanja - kaže izvor.

Prvo umro muž, a potom žena?

Prema prvim pretpostavkama umrli su prirodnom smrću, ali će tačan uzrok biti utvrđen obdukcijom.

- Pretpostavlja se da je prvo preminuo muž koji se brinuo o ženi, a da je potom umrla i ona, pošto je zavisila od njega. Ipak, kada istraga i obdukcija budu okončane biće poznat tačan uzrok smrti - dodaje izvor.

(Kurir.rs/Blic)

Bonus video:

00:29

Tragedija na jezeru Beli kamen kod Bešenova, utopio se muškarac

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track