STRAVIČNE SLIKE SA MESTA NESREĆE KOD ZLATIBORA U KOJOJ SU POGINULE 3 OSOBE: Automobil potpuno smrskan, stradali BABA, DEDA I UNUKA
Foto: Printscreen

TRAGEDIJA

STRAVIČNE SLIKE SA MESTA NESREĆE KOD ZLATIBORA U KOJOJ SU POGINULE 3 OSOBE: Automobil potpuno smrskan, stradali BABA, DEDA I UNUKA

Crna Hronika -

Pojavile su se fotografije sa mesta nesreće na mostu preko reke Đetinje u kojoj su poginule tri osobe, jednoj devojčici se bore za život.

Na mestu nesreće je jeziva scena potpuno uništenog automobila koji se jutros oko 8 sati sudario sa cistenom na mostu preko reke Đetinje. Na licu mesta su nastradali vozač i suvozač automobila, bračni par Dragoslav G.(65) i Zorica G. (66), a jedna devojčica (9) je podlegla povredama u užičkoj bolnici dok je njena sestra (11) u teškom stanju.

U nesreći su učestvovali putnički automobil "ševrolet matiz" beogradskih registarskih oznaka za čijim volanom je bio Dragoslav G. i kamion sa prikolicom, odnosno cisterna za čijim volanom je bio B. S. (42).

Užice
foto: RINA

Prednja strana automobila je smrskana. Intervenisali su vatrogasci kako bi izvukli tela. Kako se vidi na fotografiji sa lica mesta, automobil je potpuno smrskan, a delovi su rasuti po putu.

Kako se nezvanično saznaje, vozač automobila se kretao ka Požegi, a iz neutvrđenih razloga je prešao u suprotnu saobraćajnu traku gde se direktno sudario sa cisternom.

Vozač automobila i suvozač iz Beograda su poginuli na licu mesta. Prema prvim i nezvaničnim informacijama, nastradali su baba i deda i i njihova mlađa unuka (9) dok se drugoj bore za život.

U užičkoj bolnici tim lekara je operisao devojčicu N.S. (11) iz Beograda, koja je zadobila teške telesne povrede u saobraćajnoj nesreći na Ložioničkom mostu u Užicu.

- Dete je primljeno na prijemno odeljenje u užičkoj bolnici bez svesti u teškom opštem stanju. Došlo je do prekida srčane radnje, ali je reanimacijom ponovo uspostavljena.

Dete ima povrede glave, vrata, kičme, grudnog koša, trbuha, a zbog krvarenja u trbuhu morala je hitno da se operiše. Sada je u postoperativnom toku i dalje u teškom stanju – rekao je dr Dragan Damjanović, direktor užičke bolnice.

Kurir.rs/RINA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track