TUŽILAŠTVO ISPITUJE SNIMAK BRUTALNOG NASILJA U ZEMUNU: Policiji naloženo da ispita sve okolnosti zlostavljanja devojčice
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Odeljenje za maloletnike Višeg javnog tužilaštva u Beogradu

TUŽILAŠTVO ISPITUJE SNIMAK BRUTALNOG NASILJA U ZEMUNU: Policiji naloženo da ispita sve okolnosti zlostavljanja devojčice

Crna Hronika -

Nakon što se snimak vršnjačkog nasilja u Zemunu pojavio na društvenim mrežama, Odeljenje za maloletnike Višeg javnog tužilaštva u Beogradu formiralo je predmet i uputilo policiji nalog za prikupljanje potrebnih obaveštenja o ovom događaju.

Policija treba da identifikuje učesnike, vreme i lokaciju ovog događaja, i utvrdi sve druge okolnosti pod kojima se odigrao, te da o tome obavesti tužilaštvo.

Iz tužilaštva za Blic kažu da će biti ispitane sve okolnosti navedenog događaja, nakon čega će biti doneta odgovarajuća javnotužilačka odluka.

Stravičan snimak vršnjačkog nasilja iz Zemuna pojavio se sinoć na društvenim mrežama. Naime, na njemu se vidi kako jedna devojčica sedi na drugoj i iz sve snage je udara u glavu i čupa za kosu, dok nekoliko dečaka i devojčica stoje sa strane i "navijaju".

Kako prenosi instagram profil "zemunske.vesti", devojčicu u roze majici tuklo je nekoliko vršnjakinja, a na snimku koji je pomenuti profil objavio, vidi se kako napadnuta devojčica prima nekoliko udaraca u glavu od strane svoje vršnjakinje koja je u jednom trenutku sedela na njoj.

Posle nekoliko razmenjenih udaraca, napadnuta devojčica je uspela da se podigne i odbrani, nakon čega je neko od prisutnih hvata oko vrata i vuče sa strane.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni (0-24h, besplatan poziv)

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja