"VIŠE JE NEMA" Oglasio se neutešni ujak poginule devojčice kod Užica, za drugu kaže da je otvorila oči
Foto: Printscreen, Kurir/Z.G., RTS Printscreen, RINA

srbija se nada da će starija sestrica biti dobro

"VIŠE JE NEMA" Oglasio se neutešni ujak poginule devojčice kod Užica, za drugu kaže da je otvorila oči

Crna Hronika -

Ujak nastradale devojčice (9), koja je juče podlegla povredama u užičkoj bolnici, nakon što je sa bakom, dekom i sestrom učestvovala u teškoj saobraćajnoj nesreći na ulazu u Užice, na Ložioničkom mostu, oglasio se tužnom porukom i oprostio od malene. U objavi, u komentarima prijatelji su izjavljivali saučešće.

- Ne znam kako ću ali moram, starija je preživela noćas tešku operaciju i jutros otvara oči što su sjajne vesti, a moje Dunjke više nema - napisao je neutešni ujak.

- Da, moja ćerka je nastradala, sa njom i moji roditelji. Drugu ćerku dovoze za Beograd u Urgentni centar, stabilno je... nemam snage da pričam, razumite me - rekla je kroz suze majka nastradale i povređene devojčice.

Prema prvim i nezvaničnim podacima iz istrage, do saobraćajne nesreće je došlo između NIS kamiona-cisterne i putničkog vozila “ševrolet spark”. Vozilom je upravljao Dragoslav G., dok je Zorica G. bila na mestu suvozača, a devojčice su bile na zadnjim sedištima vezane.

1 / 14 Foto: Printscreen

Mlađoj devojčici, nažalost, nije bilo spasa i ona je od zadobijenih povreda preminula, dok je starija prebačena na postoperativnu intenzivnu negu Urgentnog centra u Beogradu, ali je zbog teških povreda glave i vrata njen život i dalje u opasnosti.

Direktor Opšte bolnice Užice Dragan Damjanović rekao je juče za Tanjug da je pacijentkinja (11) koja je primljena juče u tu ustanovu, nakon operacije, prebačena na postoperativnu intenzivnu negu, ali da je zbog teških povreda glave i vrata, njen život i dalje u opasnosti.

- Sprovedene su mere dijagnostike i konstatovane teške telesne povrede kao što su povreda glave, vrata, grudnog koša i trbuha. Dečiji hirurg je postavio indikaciju za hitnim operativnim lečenjem tako da je ekipa odmah otišla u operacionu salu kako bi zbrinula povrede u grudnom košu i trubhu - rekao je Damjanović i dodao da je dreniran grudni koš, da je zaustavljeno krvarenje.

Kurir.rs/Republika

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track