BAKU, DEKU I UNUKU (9), KOJI SU POGINULI U NESREĆI U UŽICU, DANAS ISPRAĆAJU NA VEČNI POČINAK: Devojčicu sahranjuju u belom kovčegu
Foto: Kurir

TUGA

BAKU, DEKU I UNUKU (9), KOJI SU POGINULI U NESREĆI U UŽICU, DANAS ISPRAĆAJU NA VEČNI POČINAK: Devojčicu sahranjuju u belom kovčegu

Crna Hronika -

Zoricu G, Dragoslava G. i njihovu devetogodišnju unuku, koji su poginuli u nedelju u saobraćajnoj nesreći u Užicu, danas na groblju Orlovača porodica, prijatelji i rodbina ih ispraćaju na večni počinak.

Porodica prima saučešće na tom beogradskom groblju. Devojčica će biti sahranjena u belom kovčegu.

1 / 7 Foto: Kurir

Porodica tragično nastradalih babe, dede i unuke koji su poginuli u saobraćajnoj nesreći na Ložioničkom mostu, na zlatiborskom putu u Užicu u nedelju ujutru kada je putničko vozilo “ševrolet spark”, kojim je upravljao Dragoslav G. udarilo u kamion-cisternu prima saučešće u kapeli, a u 14 sati baka, deka i unuka biće sahranjeni.

Supruga Zorica G. bila je na mestu suvozača, a dve devojčice od devet i 11 godina na zadnjem sedištu vezane. Mlađa unuka preminula je u užičkoj bolnici neposredno po prijemu, a starija je sateškim povredama, opasnim po život, operisana u Užicu, a zatim prebačena u Urgentni centar UKC Srbije u Beograd. Odatle je prebačena u UDK "Tiršova" gde se i sada nalazi.

1 / 6 Foto: Printscreen

Kako se nezvanično saznaje, vozač automobila se kretao ka Požegi, a iz neutvrđenih razloga je prešao u suprotnu saobraćajnu traku gde se direktno sudario sa cisternom.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track