NOVI SNIMAK IZ RAZNETE ZGRADE U SMEDEREVU Đorđe se svađao s komšijama pa aktivirao bombu! Stepenice neprohodne, KROVA NEMA (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram 192_rs

jeziv prizor

NOVI SNIMAK IZ RAZNETE ZGRADE U SMEDEREVU Đorđe se svađao s komšijama pa aktivirao bombu! Stepenice neprohodne, KROVA NEMA (VIDEO)

Crna Hronika -

Na društvenim mrežama objavljen je snimak unutrašnjosti zgrade u kojoj se dogodila eksplozija kada je vlasnik jednog stana, Đorđe Azarić, aktivirao više kilograma eksploziva.

- Ovako izgleda zgrada u centru Smedereva nakon razorne eksplozije koju je izazvao vlasnik jednog od stanova aktivirajući eksploziv. Stanarima je sada svaka pomoć potrebna, pa apeluju na sve ljude dobre volje kao i na nadležne institucije da im pomognu u sanaciji zgrade i stanova kako bi ponovo imali krov nad glavom - stoji u opisu snimka.

Naime, kako se vidi na snimku, zgrada je u potpunosti urušena. Vrata od stanova gotovo da ne postoje, svuda naokolo je šut, staklo i različiti predmeti.

Stepenište je gotovo neprohodno, a krov zgrade u jednom delu ne postoji.

Razneo se sa više kilograma eksploziva

Preksinoć se, oko 20.35 časova, u centru Smedereva, dogodila eksplozija kada se, prema prvim nezvaničnim informacijama, muškarac Đorđe Azarić (57) razneo sa više kilograma eksploziva.

Na licu mesta nastradao je Đorđe Azarić čiji su delovi tela bili razbacani po ulici, a dvoje mladih, brat i sestra, zadobili su teške povrede. Mladić Nikola P. (25) je u eksploziji zadobio teške povrede oka, a prema prognozama lekara, on će na jednom oku trajno izgubiti vid. Devojka Miljana P. (22) ima višestruke posekotine na telu.

Eksplozija se dogodila na petom spratu zgrade, a od jačine eksplozije izbijena su sva vrata su zgradi, a ceo peti sprat potpuno je uništen. Scene ispred zgrade su stravične, a u odvojenoj vesti pogledajte kako izgleda zgrada jutro nakon eksplozije.

Prema informacijama, muškarac Azarić je aktivirao eksploziv jer se sa stanarima posvađao oko kirije.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track