ZA NAS JOŠ UVEK ŽIVITE! Prošla godina od stravične tragedije kod Užica, poginula četvorica mladića, prijatelji ih ne zaboravljaju
Foto: Instagram Printscreen 192

ZA NAS JOŠ UVEK ŽIVITE! Prošla godina od stravične tragedije kod Užica, poginula četvorica mladića, prijatelji ih ne zaboravljaju

Crna Hronika -

Navršilo se godinu dana od kada su četvorica mladića tragično izgubili živote u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 11. septembra prošle godine oko 5.30 časova na magistralnom putu Užice - Zlatibor. Poginuli su Vladimir Milošević (27), Uroš Drčelić (22), Stefan Džavović (21) i Nikola Daničić (19).

Na Tik-Toku su prijatelji četiri mladića koji su zajedno otišli u smrt objavili su dirljiv video u kome su poručili da je prošlo godinu dana od "najtužnije vesti za sve nas koji smo bili bliski sa njima, a verujem i za ostale".

"Za nas još uvek živite", "Neka ih anđeli čuvaju", "Tuga do neba", samo su neki od komentara koji su se nizali ispod snimka.

Podsećamo, džipom marke BMW, slovenačkih registarskih oznaka, u kojem su sva četvorica stradali upravljao je Vladimir Milošević, koji je, prema nezvaničnim saznanjima, radio kao vozač kamiona u Sloveniji i koji se tih dana nalazio na odmoru.

Užice, Saobraćajna Nesreća, Nesreća, Udes, Poginuli
foto: Kurir/Z.Š.

Vozilo se kretalo iz pravca Užica, na izlasku iz pravine kod kamenoloma Surduk je, najverovatnije usled velike brzine, prešlo preko tri kolovozne trake i udario u betonske odbojnike koji su se od siline udarca prevrnuli. Džip je zatim nastavio da se kreće preko ivičnjaka, uz samu stenu pored puta, a zatim je nago skrenuo i preko desne kolovozne trake udario u bankinu i tu se prevrnuo.

Trojica momaka stradali su na licu mesta, dok je četvrti podlegao povredama u užičkoj bolnici. Na mestu gde su mladi Užičani nastradali stoji spomen ploča i mural sa njihovim likovima. Njihovi drugari i omladina iz Užica skupili su nekoliko hiljada evra i sve to realizovali, kako bi ostao njihov večni trag na mestu gde su i sami otišli u večnost.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track