"UNAKAZILA ME JE PRED SNIMANJE SERIJE!" Zadrugarka Miljana: Sva sam u krastama i OŽILJCIMA, šminku stavljam i kad šetam psa (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić

suđenje olgici markanović

"UNAKAZILA ME JE PRED SNIMANJE SERIJE!" Zadrugarka Miljana: Sva sam u krastama i OŽILJCIMA, šminku stavljam i kad šetam psa (FOTO)

Crna Hronika -

Miljana Popović, glumica i bivša učesnica rijaliti "Zadruga" juče je svedočila u Prvom sudu u Beogradu protiv Olgice Markanović, zvane Barbi nadrilekarka koja je svojim estetskim tretmanima uništila 18 devojaka, gde je između ostalog rekla "da ima psihičkih problema nakon što je unakažena i da joj je karijera uništena jer ima ožiljke na licu."

Popović je inače, jedna od oštećenih devojaka koja je u krajem aprila, početkom maja 2020. prema njenim rečima, kontaktirala okrivljene kako bi joj uradile intervencije pena-plazmom.

okrivljena olgica markanović dolazi na suđenje
okrivljena olgica markanović dolazi na suđenje foto: Zorana Jevtić

- Na Instagram stranici videla sam reklamu za salon i odlučila sam da ih kontaktiram, pozvala sam i komunicirala sam sa Jasminom T. Dogovorile smo termin i otišla sam da mi zatezanje kapaka, kao i regije oko usta i korekciju nosa odradi Olgica Markanović - rekla je u sudu oštećena i dodala:

- Tokom intervencije koju je radila Olgica, a asistirala Jasmina T. čije je i bio salon, nekoliko puta sam imala primedbe da osećam bol, ali je tada Olgica bila veoma neprijatna i čak je vikala na mene "da sam previše osetljiva i da se smirim." Nekoliko puta mi je tokom rada davata anestezija.

oštećena glumica miljana popović se krila od fotoreportera
oštećena glumica miljana popović se krila od fotoreporterafoto: Zorana Jevtić

Kako je dalje navela Popović, ona je odmah nakon tretmana bila otečena. - Bila sam nenormalno otečena nakon intervencije i tada mi je Olgica savetovala da kupim nešto protiv otoka koji je odmah bio vidljiv. Obe su mi objasnile šta će mi raditi, kao i koja je procedura tokom intervencije i oporavak. Znala sam da postoji mogućnost da će doći do krastica koje će se formirati nakon intervencije, a to sam videla i na Instagram stranici koje su bili objavljene - rekla je ona i dodala:

- Nakon što moje kraste nisu otpale posle 10 dana kao što mi je rečeno, kontaktirala sam Jasminu T. i dolazila u salon. Posle mesec dana je usledila reakcija na celu intervenciju i usledile su komplikacije, a ubrzo su se stvorili i ožiljci. Tada sam počela da dobijam pretnje od Olgice.

miljana popović kupila hirušku masku pa došla na sud, a neprimereno bila i obučena
miljana popović kupila hirušku masku pa došla na sud, a neprimereno bila i obučenafoto: Zorana Jevtić

Popović je na veoma napetom suđenju, iznela i pretnje koje joj je navodno uputila Markanović.

- Pretila mi je da će svim pozorištima u Beogradu javiti ko sam ja, kao i da neću moći nigde više moći da radim, posle svega sam se uplašila i nisam prijavila policiji slučaj - rekla je Popović i dodala:

- Nakon nekog vremena javile su mi se druge oštećene devojke, pa smo mi osnovale stranicu na Instagramu gde smo apleovale na devojke koje su prošle isto kao i mi da nam se jave. Veliki broj devojka u kratko vreme nas je kontaktirao, a ja sam im odgovarala na poruke u vidu podrške i svog iskustva koje sam doživela od strane okrivljenih.

Sledeće ročište zakazano je za 5. oktobar gde se očekuje da svedočenje još jedne oštećene devojke.

Radila intervenciju uoči projekta

Glumica: Uništele su me pre snimanja serije Miljana Popović tokom svedočenja navela je da je poštovala sva uputstva koja su joj dale okrivljene, kao i da ništa nije uradila kako bi naštetila svom oporavku nakon intervencije za koju je dobila garanciju da će sve biti uredu i da ne postoji nikakva šansa da dođe do komplikacija.

miljana popović bila u zadruži prošle sezone
miljana popović bila u zadruži prošle sezonefoto: PRINTSCREEN YOUTUBE

- Trebala sam da imam snimanje serije i rekle su mi da ću do tada biti zalečena od intervencije. Međutim, nakon dve nedelje morala sam da idem kod producenta serije gde sam sva u krastama došla da vidimo šta da radimo. Na svu sreću tada je snimanje pomereno, a sam snimala sa manjim krastama na licu. Ubrzo su krenule komplikacije, a zatim i ožiljci koje imam i sada - rekla je ona.

Takođe, Popović je navela i nekoliko klinika koje je posećivala nakon što joj je unakaženo lice.

- Toliko mi je uništeno lice, da svakodnevno koristim tešku šminku, pa čak i kad izađem da šetam psa u park. Ti ožiljci su i dalje jako vidljivi - rekla je ona.

(Kurir.rs - B. Travica)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track